| alone a întrebat:

Dc sunt sanii moi? ar trebui sa fie tari nu?laughing cum ii afecteaza trecerea timpului?

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

La mine sunt moilaughing
nu e o regula, la fiecare fata e intr-un fel, daca iei sutien cu burete nici nu se simte chestia asta, ca tot tari par.
de obicei ``trecerea timpului``afecteaza asa:
1-esti virgina si dupa ce iti incepi viata sexuala ii ai moi, inainte avandu-i tari, dar asta in majoritatea cazurilor nu in toate
2-ori ii ai moi si ramai gravida, poate dupa supt si sarcina se fac si mai moi, se lasa, si asta e nasol.
3-ii ai toata viata ori tari ori moi.
4-ii ai tari pana pe la 45-50 de ani cand se lasa, si chestia asta o patesc femeile supraponderale, sau cele care nu au stiut/nu au putut sa se ingrijeasca.
estea cred eu ca sunt cazurile cle mai intalnite, asa am observat,
succes!

| foxi a răspuns:

Pentru ca porti sutien de la 15 ani, incepi viata sexuala la 14, nasti pe la 16ani!

| zayidee a răspuns:

Pai daca ai fluctuatii de greutate, daca nu porti sutien, daca nu faci miscare, muschii se slabesc, se lasa, si e pacat.

| apaplata_7449 a răspuns:

Daca ar fi tari ai avea probleme cu sanii big grinacestia sunt ceva mai tari doar uneori cand esti la menstruatie atat.

| CRISTINA9090 a răspuns:

Cum sa fie. tare de pune cineva mana vrei sa fie ca piatra mai bine is moiitongue funda?

Întrebări similare