| danytkd13 a întrebat:

Dc unele fete se cred prea bune pentru unii baieti? Sa consideram ca intr-o scoala este o fata populara si este si un baiat nu la fel de popular, dar indeajuns de dragut incat sa aiba toate fetele din scoala in afara de ea? Ce le face sa se creada atat de bune uneori?

6 răspunsuri:
| Uraniu a răspuns:

Asta... e ceva. ce numai ele stiu.

| Sfanthul a răspuns:

Incep sa devina femei! laughing)

| Komododragosh a răspuns:

Vor sa tinteasca mai sus. Fiind frumoase, atragatoare si populare bineinteles ca nu vor doar un tip normal, vor ceva EXTRAORDINAR! Sa fie foarte maturi, sa aiba un fizic de atlet, sa fie super aranjat precum un model sau sa aiba portofelul plin. Da, stiu, nu este corect, pentru ca unii baieti se indragostesc de asemenea fete si nu vor primi decat o mare palma peste fata. Vor suferi, se vor simti tristi, dar pana la urma trebuie sa treci peste si sa-ti spui in gand: "merit mai mult"!

| Dёьу a răspuns:

Komododragosh cu prima parte ai dreptate...toate ne dorim ca baiatul cu care suntem sa arate foarte draguttongue dar vezi tu nu toate sunt asa...
danytkd13 probabil iti place de vreo una astfel ...ale caror pretentii nu au limite, si se cred superioare alea sunt doar pitzi, ghinion de ti-ar place de vreo fata astfel, dar unele... mai avem si sentimente!

| danytkd13 explică:

laughingDa dar baietii obisnuiti sunt mai la locul lor cei populari sau smecheri sunt prosti si tampiti in toate lucrurile

| danytkd13 explică:

Si deby...nu imi place de nici o fata, doar am vrut sa stiu(: