E bine ca macar nu esti ca altele care zic repede"fac avort". Felicitari pentru asta.
Vad ca la tine nu sunt alte metode in afara de prezervativ. Daca el nu vrea si insista ca nu vrea, inseamna ca nu-i pasa de tine si de problemele tale.
Relatia voastra e lunga din cate vad.Parerea mea e ca nu ai incredere in el.
Restu` care aveti ceva de comentat, e parerea mea.
E vorba si de incredere pentru ca, daca nu ai incredere, nu risti.
Eu n-am folosit prezervativ in viata mea(prietenul nu a folosit), nici nu stiu cum arata, asta pentru ca am incredere si pentru ca avem limite si stim sa ne controlam.Dar poate baiatul da si motive de neincredere...
E riscant fara prezervativ, chiar daca se retrage la timp, ramane lichidul acela care se scurge inainte
nu e vorba de incredere cat e vorba de stiinta, de ce sa risc aiurea? daca se intampla ceva pe mine ma rade lumea, nu pe el, in plus nu pot risca pentru ca chiar nu imi doresc copil sub nici o forma momentan
Nu esti prea inteligenta, nu? " E riscant fara prezervativ, chiar daca se retrage la timp, ramane lichidul acela care se scurge inainte. " Mai mult, exista boli pe care le poate avea partenerul SI care sa nu-l afecteze.Adica bacterii care afecteaza doar persoanele de sex feminin si invers.Chiar daca tipul e de incredere, nu poti stii ce boli are, daca nu are simptome si pe el nu il deranjeaza.Din cauza celor ca tine apar atatia copii nedoriti...
Acum despre intrebare. Daca te iubeste cu adevarat va folosi prezervativ, ca nu e asa mare lucru. Daca nu, inseamna ca nu tine la tine si trebuie sa cauti pe altul Bafta multa!
Daca si-a facut un set COMPLET de analize, ca inainte de nunta, atunci ai dreptate si am gresit eu
Palomma, nu ii asculta pe astia ca nu stiu ce vorbesc.Cand ii aud cum " se feresc " ei imi dau seama din ce in ce mai mult cat de nedocumentati sunti romanii astia...
Daca si eu as aplica legea ta, as merge cu pistulul incarcat pe strada si l-as indrepta spre capetele oamenilor, ca doar NU am omorat pe nimeni cu el.Sau mai bine spus " nu mi-a aparut niciun fel de " glont din teava, INCA Gandeste putin inainte sa scrii aici, te rog
Scuza ma pentru ce iti voi spune dar daca aveti o relatie extrem de serioasa are dreptate! Eu cred ca tu esti foarte speriata si atita tot uite eu am o prietena cu care sunt de cinci ani iar in acesti cinci ani de putine ori am folosit prezervativul mai mult de curiozitate si ca ne plictisisem fara! Daca sti cum sa te feresti o poti face si fara prezervativ! Asa ca incearca sa l intelegi si pe el si daca l iubesti cu adevarat incearca si fara prezervativ si nu mai fi atit de speriata! Ce varsta ai? Apropo daca tu crezi ca si cu prezervativ nu poti ramane gravida te inseli! Nu ca ti as dori asta dar ce te ai face daca ai ramane gravida stiind ca ai folosit prezervativul?)))
Pai ar avea de ales intre prezervativ sau abtinere totala si daca nu e in stare sa inteleaga ca ai probleme de sanatate atunci sa stii ca mai exista si altii pe lumea asta in plus, depinde si ce varsta ai, dar despre un sterilet ai vorbit cu medicul?
Ma bucur ca gandesti asa. Bravo.
Cum a zis si UbexFlo : Probabil nu-i pasa de tine, de insista ca magaru'.