Ideal este sa-ti cuplezi creierasul si sa il folosesti, fiindca atunci vei realiza ca-i insurat si-i INTERZIS pentru tine!
Intre timp, iti poti lua un job, sau face munca voluntara pe la vecini si rude, decat sa stai in casa si sa plangi de plictiseala.
Nu te amesteca in familia lui, la început nu stiai ca el este insurat, acum sti, si trebuie sa faci un efort sa il uiti, gîndeste te tu cum te ai simtii sa ai soț si el sa umble cu alta? Ce varsta ai?
Gandeste-te ca este insurat,are copii,probabil isi iubeste nevasta si nu are rost sa desparti doi oameni.
Cauta-ti alt baiat, sunt o gramada singuri. Eventual, gaseste-ti un hobby, o pasiune, sau lucreaza.In timp o sa iti afli perechea si il vei uita pe individ.Succes si sanatate!
Sa mergi la psihiatru sau psiholog dupa pararea mea este inutil. Ai toate raspunsurile la intrebarile tale trebuie doar sa ti eliberezi mintea iar mai apoi sa gandesti rational, sa reflectezi asupra vietii tale, asupra problemei tale. Ai putea sa strici o casnicie doar pentru ca simti tu ca l iubesti? Si daca ai fi impreuna cu el iar in timp descoperi ca nu esti compatibila cu el? Ca nu aveti aceleasi scopuri, planuri, decizii, caracter. Ce-ai facut? Ai distrus o casnicie!
Doar locuind impreuna cu o persoana incepi sa o cunosti, si daca acesta nu iti va placea? Cum poti iubi pe cineva fara a stii cine este el cu adevarat? Iti spun eu, NU POTI! Ai sentimente pentru el insa de la sentimente pana la iubire este cale lunga.
Ce sa faci sa ti treaca? Daca iti doresti indeajuns de mult vei reusi! Daca nu, nu! Simplu!
Spui ca pe zi ce trece suferi tot mai mult, suferi pentru ce? Esti macar constienta pentru ce anume suferi sau ti-ai creat o iluzie in mintea ta fara a o constientiza?
Renunta si gata! Asta daca ai un pic de respect de tine! Trebuie sa te respecti tu ca femeie! Punct! Te asigur ca ai toata viata inainte pentru a intalni baiatul/barbatul perfect pentru tine! Inceteaza sa te mai amagesti singura, sa speri in ceva nu doar ireal (caci daca omul acela este un om calumea nu-si va lasa sotia/iubita ceea ce inseamna ca nu veti fi impreuna!)dar si nebunesc totodata. Chiar nu te apreciezi? Ocupati timpul, ai mai multa grija de tine de sufletul tau, mergi la sala gateste munceste lucreaza pentru viitorul tau, inaltati standardele si vei gasi un om calumea. Altfel iti vei pierdea timpul, viata in acest fel si nu uita, avem o singura viata! Ar fi pacat sa o irosim!
Se rezolvă într-un singur fel.
Unde greșește psihiatrul. Psi - suflet, iatrie- vindecare, terapie, medicină.
Deci psihiatrul ar trebui să îți vindece sufletul. Așa zice el că a învățat la școală.
Dar greșeala psihiatriei de azi este că este o erezie.
Crede că sufletul este localizat acolo în minte.
Greșeală enormă.
Este localizat în toate celulele corpului, ceva miliarde sau biliarde, sau câte or fi.
Și nu în gândul ( un soft din creier) tău concentrat asupra lui.
Cea mai radicală soluție este să treci rapid pasiunea ( care rezultă din nou, din toate celulele corpului, nu din creier), asupra altui bărbat.
Cât de repede poți face asta, cu atât mai repede te vei vindeca.
Deci psihiatrul sau pilulele nu pot înlocui un amant. Numai alt amant îl poate înlocui.
Ceea ce scriu aici este greu de înțeles, de aceea trebuie să citești de mai multe ori.
Și apoi să copii asta și cu copia să mergi din nou la psihiatru, să dezbateți aceste cuvinte ale mele.
Și să mergi din nou la petreceri, la disco, undeva unde poți întâlni un bărbat. Acum știi ce cauți.
De exemplu un pompier de la SMURD.
Să vină pompierii,
Să-mi stingă focul inimii...
O idee, sună la 112.
Și spune-le asta.
Să îți trimită urgent cu Salvarea un bărbat.
Mi-am amintit.
Eu am poveste adevărată de viață pe această temă, cu salvarea, etc, chiar așa a fost, pe bune, și cum s-a rezolvat în final.
Dar cum personajele sunt încă vii, o să îi dau o formă literară.
Nu o să uit, fac asta pentru dta.
ți
Ai fost la psihiatru? Merită să devi o legumă pentru un bărbat?
Lumea este mare. Prin urmare, te poți simții atrasă din nou de cineva. Bărbati mai există.
Eliberează-te de gândurile obsesive care te tin in loc și pas cu pas incearcă sa ieși din această rutină.
Ai o singură viață. In loc să profiți de ea, stai și o consumi plângând după un bărbat. Bravo!
Ca sa scapi temporar de aceasta obsesie ocupa-ti timpul cu alte activitati.
Incearca sa treci peste, poate ca cineva poate sa te ajute, incearca sa cauti oameni noi, are balta peste
Iubirile imposibile implică cea mai mare intensitate sentimentală. Dacă ar divorța de soția lui și s=ar căsători cu tine, peste un timp ți s=ar potoli sentimentele.E urât din partea lui că a ieșit cu tine chiar dacă era însurat. Și dacă s=ar căsători cu tine, ai toate șansele să pățești ca soția lui. Noi am avut o cunăștință care s=a îndrăgostit de seful ei, căsătorit și cu un copil. A divorțat de soție și s=a căsătorit cu ea, au avut și ei 2 copii. Pe urmă el s-a îndrăgostit de o angajată și s=a cuplat cu ea și toată viața cunoștinței noastre s=a trandformat într=un calvar. S-a împreitenit cu prima soție și o bârfeau pe amantă ce nesimțită e. Mai bine roagă=te lui Dumnezeu să te ierte pentru idolatria pe care o ai pentru acel bărbat, să=ți curățească mintea cu sângele Mântuitorului Hristos și roagă/l ca la timpul potrivit să aducă în viața ta pe viitorul tău soț. Ce semeni culegi, nu te amăgi.
Cum naiba inca sa suferi dupa 2 ani.
In primul rand el a distrus casnicia, nu tu.
La 28 de ani ar trebui sa-ti faci o relatie stabila. Si nu cu barbati insurati. El a vrut doar o „iesire" din rutina casniciei.
Maria3458 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: