| cursed a întrebat:

De 2 zile mi se decojesc testiculele. Poate sa-mi zica cineva ce se intampla sau daca este vreo problema.Sa fie oare pentru ca mi-am ras parul pubian?

Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Vrei sa spui ca pielea ti se decojeste din zona respectiva. Se poate ca una din cauze sa fie o reactie a faptului ca acum exista atingere directa a zonei respective, nu mai este protejata de par. Se va rezolva in cateva zile dupa cateva dusuri. Probabil ca ai facut operatiunea de curand. Tine-ne la curent.

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ti se decojesc oualele?laughing
Sorry, nu ma pot abtinebig grin

Abh
| Abh a răspuns:

Da, este din cauza rasului. Foloseste o crema hidratanta.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu e nici o problema. Abia se mai curata pielea. O sa fie insa cand incepe sa iti creasca parul de doua ori mai des.
...si zici ca vrei sa pui de o omleta? laughing

| Antonimu a răspuns:

Ce face?! rolling on the floor

Se decojesc?! rolling on the floor Doamne rolling on the floor

Incearca sa te dai cu niste crema big grin Asa mi s-a intamplat si mie, dar nu am zis ca mi se 'decojau' rolling on the floor

| tim a răspuns:

Deci premiul pentru cea mai tare intrebare pe TPU e al tau! doar una te poate intrece,, sunt o fata care m-am ras in zona (----) si mi-au cazut testiculele". bun, acum partea serioasa, probabil e o reactie adversa ca la barbieritul pe fata de exemplu. intereseaza-te insa ce crema poti folosi, ca unele au reactii adverse, iar in zona mentionata de tine, n-ar fi de dorit.