anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 3 ani am o relatie cu un barbat insurat.am incercat sa-mi refac viata insa nu-l pot uita.il iubesc enorm insa el nu vrea sa-si lase nevasta cu toate ca imi jura iubire asta poate pentru ca au si un copil de 2 ani.sunt o femeie matura insa am cazut prada minciunilor lui si m-am lasat cucerita de el. ce credeti ca ar trebui sa fac? ileana 32 ani el are 31.

13 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu inteleg de ce te-ai pretat la asa ceva!
Ai o varsta la care ar trebui sa fi matura si sa intelegi ca fiind a 3 -a roata la bicicleta n-o sa fi fericita niciodata!
Plus ca mai are si un copil mic... te gandesti cum s-ar simti nevasta-sa daca ar sti de existenta ta?! Cum e sa ii furi dragostea sotului.Asta daca te iubeste, si nu sunt deloc sigura!

| Anca a răspuns:

Draga mea, printrºun calcul simplu, imi dau seama ca, el a recurs la inceperea copilului dupa ce te-a cunoscut pe tine.
Asta nu-ti spune nimic?!

Eu cred ca nu te iubeste chiar deloc si ca e mai fericit si mai unit cu sotia lui decat crezi tu.
Si eu am avut o relatie de scurta durata cu un barbat luat, nu insurat, dar intr-o relatie f serioasa si crede-ma ca, multe lucruri nu sunt asa cum le povestesc ei.
De cele mai multe ori, cea de acasa nu e urata, nervoasa tot timpul si nici viata lor sexuala aproape inexistenta.
Dar eu n-am vrut o relatie cu el si nici nu i-am crezut balivernele. La scurt timp l-am parasit pentru ca a fost doar un capriciu pentru mine. In final s-a despartit si de iubita lui, dar nu din cauza mea.

Ai mare grija ce faci! Ai 32 de ani. Nuºti doresti si tu sa ai un barbat numai al tau si o famlie fericita?
Daca te multumesti doar cu unu ca el, doar atat vei avea in viata.
Si gandeste-te la un lucru : Sotia lui e mai realizata decat tine! Cu mica exceptie ca tine la casa un curvar si un mincinos!

| Dizzydizz a răspuns:

Uita l categoric

| Barajag a răspuns:

Ar trebui sa nu mai ai de-a face cu el, chiar daca te va durea, insa vei sti si vei trai cu constiinta impacata ca nu ai destramat o familie. O alta iubire o poti avea insa si fara ca respectivul sa aiba vreo obligatie.Stiu ca este greu, insa trebuie sa intelegi ca asta e viata si trebuie sa renunti cateodata la ceva drag tie.Bafta pe viitor!

| 16.laura.16 a răspuns:

Un prim pas l-ai facut: ti-ai dat seama ca te-a mintit! E un bun inceput ca ai realizat acest lucru. Acum gandeste-te:merita sa distrugi o familie? Si apoi, merita sa stai cu un barbat care-si inseala sotia dupa ce i-a jurat iubire vesnica? Ce-l v-a impiedica sa nu te insele mai apoi si pe tine? Inca nu e tarziu sa pui punct!

| blue23 a răspuns:

Buna, tu daca ai fi casatorita cu cineva ti-ar placea sa auzi ca sotul tau te inseala? De ce te-ai lasat prinsa in jocul lui? Iti place ce sa fii pe locul doi? Desi ai 32 de ani am impresia ca esti mai fraiera decat adolescentele de 15-16ani.Parerea mea e ca trebuia sa nu te bagi intr-o astfel de relatie daca stiai ca este casatorit, e logic ca el nu si-ar lasa familia pentru tine, pentru o aventura.Imi pare rau pentru tine dar ti-ai facut-o cu manuta ta asa ca acum sufera si chinuiete sa-l uiti ca nu vei fi vreodata in locul sotiei lui, el te duce cu presu, vrei sa stii de ce o face, pentru ca poate.Bafta!

| vampirika a răspuns:

Lasal sa stea acolo cu copilul lui de 2 anioh go on. Daca tatal tau te'ar fi lasat pe tine si pe mata ta cum crezi ca te'ai simtistraight face. Copilul ala cand o sa creasca o sa intrebe de tatal lui o sa creasca fara eloh go on si pe tine copilul ala o sa te blesteme pana nu o sa mai fi...Gandeste'te cum ar fi sa faci tu un copil sa aiba doi ani si sa ramai singura cu el si barbactu la alta in pat si sa il doara in cur de tinestraight face. Eu si acum sufar din cauza unei proaste oh go on.

| cretz a răspuns:

Poate ca nu e bine sa vorbesc asa, pentru ca esti mai in varsta decat mine, dar tu crezi ca procedezi corect? mai ales ca la mijloc este si un copil mic? pune-te macar o clipa in situatia acelui copil care nu are nicio vina ca tu sau tatal lui sa zicem v-ati indragostit unul de altul. Asta este ce vrei tu de la viata? cel mai bine e sa renunti la aceasta relatie cat mai repede, pentru ca inca esti tanara, chiar daca iti va fi la inceput greu. Ai si tu dreptul sa iti gasesti pe cineva liber care sa stii ca este doar al tau, si pe care nu vei fi nevoita sa-l imparti cu altcineva. Si nu uita: ce tie nu-ti place altuia nu-i face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Renunta la el cat de repede poti! o sa iti fie greu o vreme dar nu iti pierde respectul pentru tine intr-o relatie murdara.barbatii minnnt fff mult.isi iubeste sotia foarte mult cu siguranta. tu esti doar o jucarie pentru el!crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasal si cauta un altul nu se merita iti spun asculta de mine si iti va fi bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt in aceeasi situatie ca tine.stiu ca nu e usor.eu sunt de doi ani cu el si tot incerc sa il parasesc dar nu pot.trebuie sa ne luam inima in dinti si sa facem lucru asta. poate trece pe langa noi ocazia de a intalni un barbat care ne poate face fericite cu adevarat si care ne poate oferi locul cuvenit si noi sa fim prea ocupate sa ascultam minciunile celui insurat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ileana, nu lua in calcul sfaturile maritatelor, pe ele le-a luat ca sa spele ciorapii, chilotii si sa puna masa, dar pe tine te iubeste, pun pariu ca ai avut o adevarata poveste cu el pentru ca noi primim de la insurati ce-i mai bun, vorbe frumoase, surprize, vacante si tot ce-i mai bun, in schimb ele il asteapta cu masa pusa si put a mancare! ce daca are copil? ala creste singur, ii da bani sa-l intretina si gata, nu trebuie sa stea sa se uite 24 din 24 la el! eu zic ca daca esti sigura ca merita sa nu-l lasi sa-ti scape! bafta si sper sa ai parte de ce-i mai bun!winking

| karmen_3277 a răspuns:

Si eu de cateva luni bune aproape un an am o relatie cu un barbat insurat. insa desii am decat 21 de ani nu am nici o scuza! are doi copii facuti dinainte sa ma cunoasca pe mine. am incercat de mii de ori sa ma despart de el insa vine la mine plangand si nu stie ce sa faca sa nu ma despart de el. il iubesc mult si cred ca ma iubeste dupa cum se vede pentru ca am niste probeme de sanatate destul de grave si tot sta cu mine si ma sprjina. dar vreau sa ma despart de el si nu pot imi afecteaza si sanatatea mai rauuu! nu stiu nici eu cum sa fac. nici eu nu pot sa te sfatuii prea bine pentru ca ne asemanam intr-un fel.insa stim destul de bine amandoua ca nu este bine ce facem si ca asa putem patii si noi.trebuie sa ne luam inima in dinti si sa terminam definitiv desii este foarte greu