| Mihaela2023 a întrebat:

De 3 luni vorbesc cu un baiat pe internet mi-a spus că are prietenă şi sunt de 2 ani impreună dar relația lor nu prea merge.
Spunea că vrea să ne cunoaştem şi astăzi mi-a spus ca să rupem legătura.
Acum am văzut pe internet că vorbeşte cu mai multe fete.
Nu ştiu ce să mai cred
poate să fi apărut alta mai importantă decât mine? sau relația cu prietena lui s-a îmbunătățit? Oare de ce nu mai vrea să continuăm?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu avem cum să știm. Întreabă-l.

| Goete a răspuns:

Ati facut sex? Daca da, a obtinut ce-a vrut

| Nirvanaaa a răspuns:

Doar pierdea timpul cu tine, nu era nimic serios.

| haileewatson a răspuns:

Pentru ca are iubita si nu e interesat de tine. Ai 25 de ani si nu ai pic de bun simt, jur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E genul muieratic, inconstant în relații.

| Danny28 a răspuns:

E genul fuckboy, după care sunt leșinate mai toate fetele. Nu-l mai băga în seamă.

| Editocroci a răspuns:

Dacă are prietenă lasă-l în pace.
Nu vrea să continuați pentru că are pe cineva, de-aia.

| Together a răspuns:

"poate să fi apărut alta mai importantă decât mine?"

Da.

"sau relația cu prietena lui s-a îmbunătățit?"

Mici sanse. E posibil sa-l fi prins si sa-l fi obligat sa rupa legaturile. Dar asta nu inseamna ca merge mai bine relatia lor.

"Oare de ce nu mai vrea să continuăm?"

Daca e intr-o relatie pe care vrea sa o pastreze are un timp limitat de alocat activitatii de a gasi noi tipe, si activitatea vine cu riscul de a fi prins. Poate nu prezentai destula incredere, sau nu parea ca o sa-i oferi ce-si doreste suficient de repede ca sa-i renteze. I-ai facut clar ca il vrei sexual?

| tasr1234 a răspuns:

Isi face harem, esti invitata.

| Betty4 a răspuns:

Pai in primul rand are prietena de 2 ani.Nu inteleg de ce va tot bagati in seama cu barbati care au relatii.Doar stricati cupluri si cam atat...