anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 3 zile nu am mai vorbit cu colega pe care o plac, am fost indiferent. In prima zi, doar ne-am intalnit privirile de cate ori in timpul orelor. A doua zi, deja venea peste tot pe unde ma duceam eu, dar nu spunea nici ea nimic. In a 3-a zi, am inceput o conversatie in timpul unei ore ( nu erea profesorul ), cu mai multi colegi, iar ea de la distanta asculta, si incerca sa intre si ea in conversatie, apoi intr-o pauza am vazut-o ca ii curgeau lacrimile, m-am uitat la ea si, ea a zambit... apoi am plecat acasa. Nu stiu ce sa cred, ea a dat cateva semne ca ma place dar nu stiu. am incercat sa fiu mai indiferent. Sa continui?

6 răspunsuri:
| Auslesse a răspuns:

Pai daca ti-a dat deja cateva semne,incearca sa vorbesti cu ea,sa vezi ce zice. daca ea vedea ca esti indiferent,poate crede ca n-o placi.
dar,daca esti sigur ca o placi si vrei sa fii cu ea,vorbeste cu ea,explica-i ce si cum.
Dupa cum am mai zis,doar daca esti sigur ca o placi,daca nu, las-o in pace, n-o face sa sufere degeaba!
numai bine!happy
apropo, sa-mi zici si mie ce ai facut, daca ai vorbit cu ea!

| ema_2625 a răspuns:

Ea probabil te place, dar poate e mirata de ce nu mai vorbesti cu ea, si iti face jocul sa nu vorbeasca nici ea cu tine.Nu mai face pe indiferentul si pune-i un biletel in pauza in caiet sa o surpinzi pe care sa ii scrii ca o inviti in oras sa discutati sau ca o placi dar nu sti parerea ei.Nu mai continua.

| Vvistula a răspuns:

Ce ar fi sa o inviti undeva sau sa o conduci acasa

| mona a răspuns:

Fata te place si sufera ca nu o bagi in seama, in continuare fa ce crezi tu ca e mai bine

| Azµre a răspuns:

A dat semne că e interesată de tine nu că te place, acum depinde de tine, fii gentleman și te va plăcea cu siguranță

| ghinionistul112 a răspuns:

Mesajele non-verbale care ea ti-a dat semnal ca te place, este recomandat sa comunici foarte mult cu ea si acest lucrul este important pentru voi doi! Succes!