Buna,nu neaparat. POate fi vreo dereglare hormonala,sau ai racit la ovare, dar oricum putine fete au un ciclu menstrual regulat si daca nu iti vine la timp nu trebuie sa te ingrijorezi, va veni...
Si mie anul trecut nu mi-a venit o luna intreaga apoi a venit si de atunci e ok.
O intarziere de numai 3 zile nu este grava, se mai intampla. Daca intarzierea depaseste 10 zile (presupunand ca nu esti la primele menstruatii) ar trebui sa te vada un medic (intai cel de familie). Daca esti la primele menstruatii, sa stii ca orice dereglare e posibila si normala.
Bună.
Nu este grav, este o dereglare hormonală sau o răceală.
Bea ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal natural care reglează menstra.
Sănătate.
Pa, pa.
Nu,nu e nimic grav. Poate ai o dereglare hormonala sau ai racit. Daca nu ai intretinut relatii sexuale, nu ai de ce sa te sperii.Totusi,daca lucrurile nu-si revin, mergi la medic.
Pai daca esti virgina nu ai cum sa ramai insarcinata. Pur si simplu ai o intarziere, care e perfect normala. Poti sa o intrebi si pe mama ta, o sa iti spuna mai multe. Daca cumva o sa ai o intarziere mai mare, poti sa mergi la ginecolog pentru un control. Sper sa fi bine.:*
Buna nu este grav, deoarece menstruatia nu este regulata si din cauza aceata nu iti vine, doar iti intarzie 3-5 zile depinde
Eu la inceput, cand mi-a venit menstruatia, in primul an... vreau sa iti spun ca nu m`a durut niciodata burta, si nici eu n`am facut sex cu nimeni
doar dupa 1 an a inceput sa ma doara burta, nu cred ca este ceva grav
Da... dar pe mine ma durea cand mergeam la baie sh krd ca am racith ce sa fac?
Stai linstita ca nu ii nimic grav daca nu ai intretinut relatii cu nimeni se mai intampla depinde de varsta nu intodeauna vine regulat sa zic asa
Si eu am tot aceeasi problema dar decat ca pe mine ma doare si burta si cate odata simt ca am ceva in gat...si nu am intretinut relatii sexuale...acum nu stiu ce sa cred
Mutubal întreabă: