anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 4 zile am inceput sa fac sex anal cu prietenul meu(facem de 2-3 ori pe zi), eu am 15 ani iar el are 18.Am 2 intrebari:
1)Cum as putea sa scap de durere, este aproape insuportabila, mai ales la inceput cand ma penetreaza, prima data am inceput si sa plang. Nu vreau sa ii zic sa nu mai facem ca pe urma se supara(a fost ideea mea sa incepem).
2)Cand a ejaculat, a facut-o in anus, dar s-a mai scurs si pe blugi/colanti(am pete albe pe 2 perechi de blugi si una de colati) as vrea sa stiu cum sa le scot fara sa alfi parintii?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu te speli imediat dupa contactul sexual, o sa te trezesti gravida cat de curand. Sperma balteste in pantalonii tai si spermatozoizii sunt atrasi in vagin, asa ca e posibil sa fii deja insarcinata daca ai facut asta in perioada fertila. Nu exista spalat dupa 1-2 ore, te speli imediat ce contactul sexual s-a incheiat.

| Kapss a răspuns (pentru Brigaela):

Ba, da' proasta esti, ma jur. In primul rand ca spermatozoizii nu traiesc atat de mult pe crezi tu, iar in al 2-lea rand fata nu a specificat exact unde pe blugi/colanti sunt petele. Si totusi, chiar trebuie sa fii putin "dus de-acasa". Si daca ai de gand sa sperii fetite, nu prea cred ca ti-a iesit.

18 răspunsuri:
| mona a răspuns:

1. foloseste un lubrifiant si 2.baga i la masina de spalat

| VadTot a răspuns:

Daca ai stie care sunt riscurile sexului anal cred ca nu ai mai vrea sa faci sex anala! Trebuia sa te informezi bine inainte sa faci asta @!@Iti Recomand sa cauti pe goolge! Cu siguranta nu o vei mai face pe urma!laughing)

| traficanta a răspuns:

laughing) s-a inventat lubrifiant si aveti grija ca desiejaculeaza in "anus"laughing) poti sa ramai insarcinata ca poate sa se scurga spre vagin. S-a inventat si prezervativullaughing)) Si poti sa ii speli tu de mana ii pui pe calorifer si se usuca repedEhappy ce e asa greu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

1) daca doare asa de tare nu mai fa, daca se supara inseamna ca vrea doar sex de la tine.
2) ai auzit de apa si detergent? vezi ca sperma aia sa nu ajunga si in alte parti si sa aveti alte suprize.

| aumih16 a răspuns:

Cu unguiente lubrifiante

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vreau sa ii zic sa nu mai facem, o saptamana l-am rugat sa incercam si de abia l-am convins, nu e prea frumos sa ii zic acum sa ne oprim.
Treaba cu lubrifiantu ma ajuta mult?
Facem doar anal, nu mi-a bagat-o niciodata in vagin, chiar mi-a zis ca pana la 18 ani nu o sa o faca, asa ca sperma nu cred ca are sansa sa intre acolo+ca imediat dupa ce terminam imi ridca panatalonii la loc si sperma se scurge din anus pe pantaloni.
Azi o sa imi iau o pereche de blugi albi cand ma duc la el, sper sa nu se mai observe petele.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne cate prostii spui acolo.

De ce dracu nu te duci la baie sa te speli, iti pui panatlonii la loc, sperma se scurge in panataloni si ai toate sansele sa ajunga in vagin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treaba cu lubrifiantu o sa imi reduca din durere?
Nu m-a penetrat deloc in vagin, chiar a zis ca nu o sa o faca deloc pana cand fac eu 18 ani, asa ca sperma nu cred ca are cum sa intre+ ca atunci cand terminat imi ridica panatlonii la loc si sperma se scurge in ei.
Astati o sa imi iau o pereche de blugi albi, sper sa nu se mai vada petele.

| SyndicateX a răspuns:

Domnisoara nu te mai lasa prostita de baieti, e clar ca el sta cu tine doar pentru sex, atata timp cat pe tine te deranjeaza sexul anal ar trebui sa se opreasca daca tine la tine, din cate am iteles eu practici anal ca sa nu iti pierzi virginitatea asa-i? te inseli virginitatea tio pierzi in momentul in care ai o activitate sexuala cu alta persoana chiar daca nu include penetrare(ruperea himenului). Nu va mai lasati prostite cu chestia asta ca mai sunteti virgine daca nu se rupe himenul. Bafta in continuare si ai grija ce baieti iti gasesti pe viitor daca ti la imaginea ta.

| MihaiSergiu345 a răspuns:

Sa scapi de durere nu prea poti ca gaura strampta, cocosul mare, doare chiar si la baieti, inseamna ca esti virgina, multumeste-te ca la altele le curge si sange, si dupa sex cere la farmacie anticonceptionale, daca nu vrei sa te trezesti cu tripleti, si faza cu blugi spala i la robinet in baie, cu perie si niste detergent, foarte putin pe minunea alba

| S3nZZoR a răspuns:

1) Sa nu ramai insarcinata
2)Fa sex fara pantaloni, si ziî sa ejaculeze pe sani

| Manieli a răspuns:

Esti o curva si o parasuta veritabila... o centurista... tine-o tot asa tarfo

| Chio9 a răspuns (pentru Manieli):

Aprob. si adaug cevalaughing mai bine un oral si nu te doare nimic.

| vivi25 a răspuns:

Eu spun sa iti tragi bine pantaloni pe tine si incearca sa nu ii mai dai jos o perioada, poate iti vine mintea la caphappyincearca prima oara sa faci lucrurile normal...si totusi la 15 ani hai sa fim seriosi...nu e cazul sa faci sex anal

| gogdog a răspuns:

Foloseste lubrifiant natural ca nu te doara si sa simti si placere. Voi nu faceti cu lubrifiant? Pai normal ca te doare. of. Practic si eu cu iubita mea si e senzational si intim, dar voi faceti cam des totusi. O data pe sapt e ok pentru ca sa nu ai neplaceri.

| Tudor67 a răspuns:

De ce faci totusi sex anal, la 15 ani? Nu crezi ca e periculos daca esti si insarcinata? Trebuia sa pui intrebarea asta inainte de a incepe, pentru ca acuma daca esti insarcinata la 15 ani, daca afla parintii tai cred ca esti pedepsita pe viata si nu cred ca te mai intalnesti tu cu iubitut-o! Mai bine astepti si incepi asta la 18 ani... Si de ce nu folosesti lubrifiant sa nu te mai doara, si spalati pantalonii, sau daca nu dati jos de tot si cand terminati ti pui inapoi! Dar oricum nu e o varsta buna pentru sex anal! Mai bine era daca faceai sex oral, ala nu prea are riscuri asa mari...

| Cristian_Munteanu_1975 a răspuns:

Dacă prietenul tau nu ar mai fi grabit, ar avea grijă și răbdare să te excita foarte bine, facă înainte de a te penetra ar face niste jocuri cu anusul și ar folosi crema de galbenele, va fi super.
Totul tine de răbdare pentru rezultatul dorit!