anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De-a lungul timpului am auzit fel si fel de povesti cum ca iubirile adevarate nu se uita. E posibil sa mai iubesti pe cineva dupa zeci de ani de la despartire sau sunt doar povesti? Si pana la urma, atunci cand te desparti de cineva si inca il mai ai in suflet chiar si dupa mult timp inseamna ca e iubire? Voi ce credeti? Cat e adevar si cat fabulatie?

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Din punctul meu de vedere este posibil sa mai iubesti aceea persoana, xhiar daca a trecut mult timp de la despartire mai ales daca ai iubit-o mult de tot.Sunt persoane care nu le vom uita niciodata, ci doar vom invata sa traim si fara ele.
Consider ca odata ce iubesti o persoana din tot sufletu si sa tii la ea, nu o vei putea uita niciodata.O vei pastra in sufletul si in inima noastra mereuhappy

7 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

O vom*

| OOOLEOOO a răspuns:

Iubirea sau atractia sexuala este rezultatul al unui ''cocktail de hormoni'' (testosteroni, dopamina, oxitocina etc. )

Acest cocktail te face sa uiti de tine, sa traiesti doar pentru persoana de care esti atras. Problema este ca efectul acestor hormoni nu dureaza la infinit.

Insa Faptul ca suntem mai dezvoltati decat animalele ne face sa ''iubim spiritual'', adica iubirea psihica.
Atunci cand iubesti o persoana pentru cea ce este, nu ceri nimic de la ea si nu te intereseaza daca este langa tine sau la 200km departare, iubesti faptul ca exista.
Aceasta dureaza la nesfarsit, cam asa ca prietenie adevarata.
Un cuplu ca sa ajunga la iubirea spirituala trebuie mai intai sa treaca de cosmarul atractiei sexuale.
Multi nu reusesc si se despart.(putem vedea tot mai multe cazuri divortort)

E un subiect lung, eu ti-am prezentat doar cateva idei.

| anonim_4396 explică (pentru OOOLEOOO):

Bun raspuns! Multumesc!

| h3r a răspuns:

Da, este adevărat.
Nu ți-ai vedea ziua de mâine fără ea/el, iar atunci când pleacă pentru respectivul se termină tot... însă pentru tine care ai iubit din tot sufletul...nu se va termina.

| Oana92 a răspuns:

Nu cred ca exista un raspuns universal la asta. Exista oameni care uita marile iubiri pentru ca apar alti oameni in viata lor care le alina cat de cat nevoia de iubire, pentru ca timpul trece si ochii care nu se vad se uita, pentru ca asa e viata. Si oameni care uita pentru ca realizeaza ca a existat un motiv obiectiv pentru care totul s-a sfarsit. Si mai sunt si cei care nu uita niciodata si doar se prefac ca au uitat.

In ultimul caz lucrurile stau destul de rau pentru ca orice noua "iubire" va fi catalogata in functie de cea peste care nu a putut sa treaca!

Aaaa...si probabil ca si cei care uita la un moment dat, in vremuri grele alaturi de actuala iubire ajuns sa se gandeasca la marea lor iubire!

| Cristiann25 a răspuns:

Nu e vorba ca dupa mult timp mai e iubire dar unele persoane nu o sa le uiti niciodata(acele persoane pe care le-ai iubit enorm!).
Da chiar nu se uita iubirile adevarate dar nu ca mai iubesti acea persoana.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

KINGMASTER, daca e vai de capul nostru, de ce iti consumi timpul pretios ca sa scrii aici? Nu ai altceva mai bun de facut? Imi pare rau pentru tine, ca sa-ti spun? Ti-as da o replica, dar ma tem ca n-ai intelege-o. Intrebarile pe care le pune cineva nu tin neaparat de propriile ganduri sau de propria persoana, pur si simplu sunt curiozitati, intrebari la care unii cautam raspuns. Daca esti incapabil sa intelegi, te rog parasteste aceasta pagina! Nu am nevoie de raspunsurile tale. E clar ca esti incapabil de ....multe! Du-te si plictiseste-te in alta parte!