Las-o mai usor cu dulciurile.Mergi la un doctor adevarat sa-ti faca regim alimentar sau altceva care sa-l urmezi.Nu te mai consuma atat.Deoacmdata nu stii exact daca ai diabet.Mai sunt oameni suferind de diabet.Sunt si care fac 5 injectii pe zi.De aia ce mai spui? Sa se omoare? Totusi le e draga viata.Fii mai tare!
OFF,stiu cum e sa ai o mama care nu te asculta, dar nu stiu ar trebui sa iti faci o prietena buna careia sa ii poti spune tot.
De ce crezi ca totul depinde de mama ta. Ia situatia in minile tale, nu da asa tare vina numai pe mama ta. Sau oare mama ta te inpune sa te intilnesti cu anumite persoane, si de la aceasta ai stres (nu este asa). Sunt persoane fara parintsi carora le este cu mult mai greu si ele se descurca destul de bine. Deja esti destul de mare poti singura sa mergi la doctor, sa te consulte. Nu esti singura indragostita, si majoritatea persoanelor nu cer sfat de la parintsi chid incep sa se intilneasca cu cineva, ba chiar parintsii nici nu stiu ca copii lor se intilnesc cu cineva, si au relatsii destul de frumoase.
Important e sa gasesti un baiat care sa te consoleze, sa nu mai iubesti toti tampitii si ei sa isi bata joc de tine, sa se culce numai cu tine si gata.Cauta unul care chiar te merita si totul va incepe de la inceput, si va fi totul bine.Nu ai ce face daca parintii te refuza si nu te refugia in plans.Cauta pe cineva alaturi sa te ajute. Sper ca te-am ajutat si imi pare bine!