Sunt foarte bune ca anticonceptionale, din pacate nu le poti lua mai mult de 2 ani (este durata maxima a tratamentului), asa ca poti beneficia de acest efect doar in cei 2 ani necesari pentru tratament
Pai eu am luat 5 ani aceste anticonceptionale! Numai o cretina mi le-ar fi putut recomanda! dupa 3 ani am fost la alt doctor care mi-a interzis practic sa le mai iau si mi-a dat altele, eu o cretina mai mica nu l-am ascultat si tot cu diane am continuat pana am ajuns sa le iau timp de 5 ani! Multi mi-au zis sa nu le mai iau chiar si doamna profesor doctor care imi preda la scoala farmacologie! Avantajele le-am avut ca mi-au crescut sanii exact cum mi i-am dorit sa ii am, nu mai transpiram si nu mi se mai ingrasa parul.Insa dupa un an cand m-am oprit sa le mai iau am vazut dezavantajele, pe langa faptul ca mi-au dat inapoi sanii si parca mi s-au facut si mai mici decat ii aveam, a inceput sa imi creasca si mai mult par pe picioare si in toate zonele si mai ales la musteata si la barba! Acum trebuie sa ma iau cu ceara in fiecare luna! si am mai auzit fete care sa se planga de acelasi lucru! Asta e doar parerea mea!
M-am ingrasat, de fapt eu eram mai slabuta si ele mi-au dat o forma la corp! eu am inceput sa le iau pentru faptul ca nu aveam menstruatie, nu am avut niciodata ovare polichistice! si alt doctor mi-a zis sa nu le mai iau pentru ca sunt prea tari pentru mine! nu am inteles asta si le-am continuat! In iarna asta m-am decis sa iau din nou anticonceptionale, la fel aceiasi problema, lipsa menstruatiei si o doamna doctor mi-a facut analizele mai intai apoi mi-a recomandat anticonceptionale! si i-am zis daca as avea sanse sa mai iau diane si mi-a zis "sper ca tu sa fii batuta in cap ca altfel nu mi-as explica intrebarea ta"...i-am zis ca am sanii mici si diane m-a ajutat intr-un fel...mi-a recomandat desorelle si acum dupa 21 de zile si de la ele mi-au crescut sanii si am si menstruatie
Pentru lipsa menstruatiei iau si eu. aveam de vreo 4-5 ori pe an menstruatie.Si eu sunt slabuta, am fost de fapt, din cauza ovarelor polichistice[cred eu] m-am ingrsat in parte superioara. Spre deosebire de picioare, care au ramas la fel de slabe! Am sa vad ce efecte o sa aiba, daca nu e de bine am sa consult si eu alt medic
2 ani e enorm de mult! Anticonceptionalele au foarte multe efecte secundare, iar durata tratamentului este mult prea mare. riscul cel mai mare e sa nu mai poti face copii! mai cere si parerea altor medici!
Dianaaaaaioanaaaaaa întreabă: