| zzuzu a întrebat:

De aproape 2 ani m-am indragostit de un tip din punctul meu de vedere superb:X, doar ca el avea prietena cam de la inceputthinking dar nu erau foarte apropriatithinking Cand treceau pe langa mine el ii dadea drumul la mana (si ea mereu comenta cate ceva:-l sau aproape tot timpulbig grin). Acum... de aproximativ jumatate de an ea s-a mutat aici:-l e ceva ciudat in comportamentul luibig grin : atunci cand ma vede flutura perdeaua, se uita prin perdea si se lasa vazutlaughing iese pe geam, atunci cand ma plimb iese si el in graba, ma priveste insistent, zambeste fara sa isi dea seama:d, isi lasa prietena singura si cica "se plimba" dar doar trece ca sa il vad eu mereu, uneori isi lasa prietena sa vorbeasca singura, atunci cand nu sunt ma cauta cu privirea,batting eyelashes... ce denota comportamentul lui?:-s chiar nu stiu ce sa cred:-d un raspuns va rog:X:X:X

9 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Indiferenta in niciun caz.
TE place dar o place si pe cealalta.Nu crezi ca ar trebui sa bati apropouri? Vorbeste cu el si intreaba-l dc face chestiile alea. Daca e dispus sa o lase pe actuala pentru tine. Daca nu, inseamna ca totul e o mare vrajeala si ca face asa doar de dragul de a flirta:*
bft

| Farcas a răspuns:

Cam ciuda comportamentul lui. Din ce ne povestesti reiese ca te-ar placea insa daca e asa de ce nu renuntza la prietena lui ca sa fie cu tine? Parerea mea e ca tine si la ea si nu prea poate renuntza la relatia lor oricat spui tu ca nu sunt atat de apropiati.Baiatul asta se cam joaca cu amandoua si eu te-as sfatui sa nu-l bagi in seama caci daca ajungi sa fi cu el exista riscul sa patesti ce pateste si prietena lui acum. Oare te-ai simti bine? Nu cred.

Lasa`l in mama lui si uita-te dupa alti tipi care sa te iubeasca sincer si sa te merite.Sigur sunt si din astia, insa trebuie sa ii cauti, singuri nu vin ei la tine.Bye-bye si succes! big grin

| DenisaMetal a răspuns:

Dragostea a dat navala in el.

| Cromasston a răspuns:

Cred ca te place fff mult, dar isi iubeste si prietena... daca il iubesti nu-l scapa...acum e derutat saracu, probabil ca nu stie daca merita sa-si strice relatia pentru tine.Aratai cat de mult il iubesti si poate iti va raspunde cu aceeasi moneda, parasindu-si prietena pentru tine.Bafta.pa pa!

| denise_4825 a răspuns:

Daca comportamentul lui este exact asa cum ai descris lui inseamna ca ii s-au aprins calcaiele dupa tine. Si inca foarte tarebig grin. Se pare ca prietena lui nu-l mai intereseaza char deloc, dar nu vrea sa renunte la ea pana nu o sa stie sigur daca o sa se lege ceva intre voi. Daca as fi in locul tau as incerca sa-i trimit si eu lui niste semnale, mai discrete la inceput dupa care tot mai evidente din care sa reiese ca si tie iti place de el. Iar daca chiar este atat de innebunit dupa tine nu va trece mult pana sa faca pasul cel mare. Sau daca esti o persoana curajoasa spune-i verde in fata.
Sper cati-am fost de ajutor:*
Mult noroc cu baiatuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e asa cum spui tu, atunci inseamna ca ii place de tine sau e indragostit de tine, una din astea 2.Doar ai grija ce faciwinkingdaca ii dai si tu de inteles acelasi lucru poate iese cevasmug
Merita incercat!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta un alt baiat altfel la un moment dat vei pati ca prietena lui actuala.baiatul nu stie ce vrea. e lipsit de caracter

| dyana_8491 a răspuns:

Te place mai mult decat este nevoielaughing deja cred ca ar trebui sa incepi sa filtrezi cu elbig grin da-i semne si vezi daca renunta la prietena lui, daca renunta nu ramane decat sa fiti impreunabig grin deci treci la treabawinking baftawinking

| adrian_8167 a răspuns:

Te place