Te ia in ras. Daca un baiat are prietena si o respecta nu ar vorbi cu alte fete in felul asta.Nu e nimic de capul lui si spre binele tau ar fi bine sa-l eveti, nu cred ca esti indragostita, e posibil sa-ti placa de cum arata el si asta e total diferit de iubire.Iar el, daca iti vorbeste asa, iti zice doar LA MISTO!
Pai va plac badboys, omul e imatur, tanar ce poti cere de la niste copii, fa sex cu el apoi te va lasa sau nu, depinde de tine, omul vrea sex ce ar putea vrea la 15-18 ani?
Sa ai grija cum te vei comporta daca vreodata vei ajunge cu adevarat in anturajul lui, in preajma sa. S-ar putea sa ai o deceptie cand vei afla ca si-ar dori doar sa ti-o traga pentru a se poata mandri cu un nou trofeu. Baietii de felul lui, de regula doar asta urmaresc ca in viata lor sa aiba la activ sex cu cat mai multe fete si daca se poate acestea sa fie si virgine.
Trebuie sa fii atentă la tonul cu care se exprima.
Daca are o voce ironica apoi nu te place, ci doar vrea sa isi bata joc de tine.
Trebuie sa nu te mai gandesti la el si sa nu il mai vezi pentru a-l uita.
Succes!
Daca pe iubita lui o tine doar pentru... ghici ce urmeaza sa faci si tu cu el. Il visezi noaptea cum visezi si eu Ferrari, inca nu il pot avea dar mi-ar place mult. Am ajuns la concluzia ca e foarte greu de intretinut un ferrari si nu ai cum sa mergi cu el numai prin gropi, deci aleg o masina mullllt mai ieftina. Lasa golanul din mintea ta si viseaza cu ochii deschisi la un tocilar care nu e bun la pat dar e foarte inteligent si la maturitate foarte bogat.