| andreeadeea13 a întrebat:

De aproape 3 luni sunt cu un baiat pe care il iubesc mult.Faza e ca el e mai rusinos fata de mine de cand suntem impreuna inainte sa fim impreuna ne vb ff des si nu era deloc rusinos dar acum zici ca,daca imi spune ceva sau ma ia in brate il musc.Ce as putea face sa nu ii mai fie rusine de mine?
Si mai am o problema el sta in banca cu o prietena buna de a mea care mai demult si ea a fost cu el si eu acum cred ca inca ii mai place de el. Faza e ca sta foarte mult cu el, rad impreuna si chiestea asta ma deranjeaza, eu de fire sunt foarte geloasa.Ce pot sa fac sa stea mai mult cu mine? Sau sa nu mai fiu e asa geloasa? Oare problema e la mine?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu cred ca problema e la tine,desi nu e bine sa fii geloasa.
Cand o sa fiti doar voi doi,discuta cu el si adu-i aminte de cat radeati impreuna si ce bine va simteati impreuna si spune-i ca tu de acel baiat te-ai indragostit, unde a disparut si de ce s-a schimbat asa de mult?
Poate va intelege si va reveni la un comportament mai normal.
Despre prietena ta, ce sa zic, ar trebui sa mergi si tu langa ei, sa radeti impreuna...ai toate drepturile si toate motivele.

1 răspuns:
| alexander01 a răspuns:

Cati ani ai?! Vorbeste cu el mai mult. Unii baieti sunt foarte rusinosi in preajma fetelor cand nu si-au inceput viata sezuala. Dupa un timp cand prind experienta numai e deloc cazullaughing