anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aproape doi ani sunt cu un baiat cu care ma inteleg foarte bine, nu avem secrete unul fata de celalalt, avem incredere unul in altul. El mi-a cunoscut familia dupa cateva luni, insa eu nici acum dupa doi ani nu i-am cunoscut-o.Cand ii spun ca vreau sa-i cunosc parintii evita sau raspunde doar:toate la timpul lor. Oare de ce nu vrea sa ii cunosc familia?

Răspuns Câştigător
| Raull_5431 a răspuns:

Poate ca el nu comunica prea bine cu familia sa...si poate ca de aceea ii este frica de reactia lor!happy
Dar cu siguranta iti va face cunostinta cu acestia!happy
Daca el crede ca tu esti fata potrivita pentru el isi va face curaj sa te prezinte parintilor sai!happy

6 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Poate familia lui nu prea te place.
Si nu vrea sa te supere daca mergi la el.

| Maothecat a răspuns:

Poate ii e rusine cu familia lui... alt motiv sincer nu prea vad big grin

| Buttercup30 a răspuns:

Ori ii e rusine cu familia lui, ori stie ca ei nu prea te plac...Mai bine nu mai insista si lasa-l pe el sa rezolve asta.
Sau pur si simplu nu stie cum si ce sa faca cand te va aduce acolo sau cum vor reactiona ei.

| antonia_6976 a răspuns:

Nu stiu,eu m-am gandit ca poate ii este rusine cu mine, sau ii e rusine de parintii lui sau poate ca familia lui nu e de acord sa-si aduca prietena acasa, sau poate nu stiu ii e rusine pentru ca el e mai mare decat mine cu 6 ani, dar nu cred ca varsta ar trebui sa fie o problema

| antonia_6976 a răspuns:

Da raul este o varianta buna, multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu au cum sa ma placa sau sa nu ma placa pentru ca ei nu stiu nimic despre mine, stiu doar ca fiul lor are o iubita si atat, si doar ce i-au mai spus prietenii iubitului meu ca arat bine si atat, dar despre caracterul meu nu stiu nimicsad