Pai cea mai buna solutie ar fi sa va intalniti... vorbeste cu el, spune-i ca ti la el( numai daca stii ca merita ). comportamentul lui este normal (in mare parte) pentru ca el poate vrea ceva mai mult si este normal sa va intalniti...
Programeaza-ti o zi in care sa va vedeti si explica-i ca nu puteai sa iesi cu fata aia cu el. Pentru ca trebuie sa va duceti undeva. Si spune-i ca vrei sa te vezi cu el intr-o zi si ziua aceea eu dedici lui.
Buna.
Pai eu zic sa te intalnesti cu el. daca pe mess va intelegeti asa de bine, si in realitate o sa fie la fel.Important e sa fi naturala, sa lasi lucrurile sa decurga normal.sa fi TU. fata de pe messDeci daca iti place de el, intalneste`te cu el.si gata
Bafta:*
Pai daca va placeti asa de mult + ca sunteti si in acelasi oras nu vad piedici din cauza carora nu va puneti intalnii. Este normal sa se supere, cred ca si tu te suparai daca erai in locul lui. Incearca sa-i dai mai multa atentie si se va simtii mult mai bine, dar cel mai bine ar fi sa va vedeti cat mai curand. Multa bafta, nu uita DA-I INAINTE! astept vesti de bine :*