| maryanaruto a întrebat:

De cand a incepout scoala in afara de sporturile pe care le fac eu ma plicti cas cam pe dinafara (nu prea exista vreo colega cu care pot sa vorbesc subiecte care ma interezeasa pe mine) datorita faptului ca is diferita de toate (mai baietoasa )da imi puteti spune ce sa fac ca sa imi fac mai multi prieteni fara sa ma schimb. dau funda

3 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Fa'ti un prieten baiat. E mai bine asa decat o fata. Se elimina din start chestiile gen: gelozie, competitie si tot asa, cu conditia ca baiatul sa nu te placa. Poarta'te cu el, asa cum se comporta si baietii cu el: foloseste "ma", jigneste'l (de ex. cand cade: stiam eu ca esti prost) nu il privii in ochi si tot asa. Te pricepi tu.
Un prieten baiat te poate intelege mai bine decat o fata, doar ca nu vei putea sa il intrebi de tampoane.

| Narfundo a răspuns:

Nuht si eu am o problema asemanatoare, dar ma bucur ca te uiti la narutorolling on the floor poate desenul asta ne leaga.Mai sti, o'm avea aceleasi sentimentelaughing.

| MrBlueEnergy a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi, insa ca sa ai prieteni trebuie sa aveti interese comune. Si sa stii ca sunt cele mai reusite prieteni intre fete si baieti decat intre fete si fete. Daca tu esti mai baietoasa ori incerci sa te joci cu