| Stefania a întrebat:

De cand am avut 5-6 ani de atunci am ceva bubite in cap si sunt destul de mari, mereu ma scarpan, dar nu ma manca, parca este matreata, dar nu e si dupa ce le dau jos apoi imi curge sange.De la ce poat fi? De ce? Cand eram mai micuta am fost la medicul de familie cu aceasta problema si mi-a dat ceva crema, dar nu a avut efect.Si am in zonele unde am parul mai bogat. Ce sunt? De la ce? Au pute fi ciuperci:-ss?

6 răspunsuri:
| Stefania explică:

@markelynio ce ai? Acuma pe toti ii cristici si ii faci prosti si? Pe tine nu te vezi? Eiiii...asa cum cristici tu pe alti asa o pot face si alti la adresa a, eu nu postez intrebari ca sa fiu in centrul atentiei, ca si alti:p, cred ca te simti! Cred ca nici macar sa te salut nu meriti, dar eu am macar un pic de respect! Pa, pa

| Miauti a răspuns:

Ai avut varicela sau pajar, iar cand ai fost mica te ai scarpinat pe pubitele alea si ti au ramas semn.

Si eu am asa ceva in cap cateva, dar nu am ce sa fac, o sa treaca de la sine. Sau poate chiar ai varicela.

Răspuns utilizator avertizat
| DaughterOfDarkness a răspuns:

Sunt niste cojite care se fac ca si la bebelusi din cauza ca ai parul mai bogat. Si eu am avut. Ele dispar daca te faci cu Diprosalic (la mine a mers).

Succes! Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca diprosalic se gaseste in farmacie solutie si unguent

| Didu a răspuns:

Am avut si eu la 14 ani si ma scarpinam intr-una pana ma ciufuleamlaughing. Facusem si matreata de la atata scarpinat straight face[cred ca ai vazut cum se face :-&]. Dar am incetat sa ma mai scarpin si mi-au trecut. exact cu o zi inainte de banchet laughing \m/. Am folosit si head&shoulders, posibil sa fie si de la samponul asta.