| pussy23 a întrebat:

De cand am facut dragoste cu prietenul meu ne certam aproape in fiecare zi si mult mai rece cu mine, cu noi...
Ce pot face?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sa realizezi ca acel prieten si-a dorit "bifarea" ta si acum nu stie cum sa iti zica PA.
Ori a constatat ca nu a fost primul in viata ta? poate fi si asta un motiv de despartire, daca nu, el si-a atins scopul si nu dureaza mult si iti va zice Pa din mers.
O zi frumoasa sa aihappy

| mihai69 a răspuns:

Să-l uiți; omul a obținut ce căuta și o să pleca la vânat altă pradă. Ia-o ca pe o lecție!

| neutrino a răspuns:

Nimic nu mai poti face, el a obtinut tot ceea ce si-a dorit de la tine: nu mai are motiv pentru care sa continue.

| milan9 a răspuns:

Da timpul inapoi. Intotdeauna inceperea relatiilor inainte de casatorie afecteaza grav relatia. Imi pare rau.

| Mussette a răspuns:

Atat a vrut.
Posibil, ai cedat prea devreme.
Trebuia sa te gandesti dinainte, daca te iubeste cu adevarat sau vrea sa te incerce.
Pe viitor ori profiti de situatie, ori iti calculezi miscarile.
Si baieti sunt destui.
Poti continua, dar fara certuri sau te desparti de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Welcome to the world... pussy23 :/

| GabrielaIoana a răspuns:

A fost pe interes tipul, a primit ce a vrut acum nu il mai intereseaza. Vorbeste cu el spune-i ce te deranjeaza daca ia masuri mai dai o sansa daca nu da-i papuci. Nu va iesi nimic bun si mai tarziu va fi mai greu sa il uiti.

| Futhakari a răspuns:

Trebuia sa afli daca chiar te place sau tea luat asa ca pe o carpa casa faca ce vrea cu tine, acuma pun pariu ca se lauda ca tea ***. daca e rece cu tine si va tot certati dal in pl mea de dobitoc dai papuci puii mei nu merita, daca ai picat in plasa lui a 2 oara daca pici te-ai ars mult mai tare.

| Valleria a răspuns:

E clar ca s-a folosit de tine. Oricum nu ai face si cita atentie nu ii vei acorda el va fugi de tine. Dar tu poti sa faci un lucru care te va face pe tine sa te simti mai bine si totodata vei itelege ce simte pentru tine.
Incearca sa faci ca el. Cei mai bine e sa rupeti orice legatura, stiu ca e greu dar trebuie sa il faci sa creda ca tu esti cea cares-a folosit de el si asta il va durea si il va atrage la tine pentru explicatii
Spune-i ca te-ai inselat si nu este atit de bun cum ai crezut, ca relatia voastra e plictisitoare si nu va potriviti.
Daca tine la tine o sa incerce sa-ti explice ca nu-i asa dar daca nu vei vedea singura reactia.
Sper sa reusesti, meriti mai mult. Nu lasa pe cineva sa-si bata joc de tine

| EdiShadow a răspuns:

Imi pare rau, dar esti aia care a pus BOTU' si a ascultat in vorbele lui dulci, te-a luat cu LUGU LUGU, te-a fu T ut, acum nu mai are nevoie nimic de la tine si se comporta cum se comporta.

DAR, niciodata nu stim 100%, presupun ca ai o prietena foarte buna, frumoasa trebuie sa fie, clar, pune-o sa se dea la el, sa vezi cum reactioneaza.

Ti-am dat sfatu' asta, pentru ca sunt baiat si stiu. FU TI si pleci, balta are pesti!