Dai prea putine detalii. Daca a trecut doar vreo ora si a fost o partida mai infocata, e normal sa ai o mica jena. Daca a trecut mai mult, s-ar putea sa te fi procopsit cu vreo infectie si in cazul asta vizita la ginecolog e obligatorie.
Dar de cand ai facut sex ai mai facut si tu vreun control ginecologic, sau vreun test de sarcina?
De unde sa stim noi de ce te doare burta. daca iti zic probabil o sa te superi pe mine, asa ca ma abtin.
Daca ai facut sex neprotejat sa nu fi contactat o infectie, cel mai bine sa mergi la un cabinet ginecologic sa faci un control.Nu ai spus cand ai facut sex si cand ai avut ciclu, este si varianta unei sarcini. Fa un test de sarcina daca ai 21 de zile de la contactul sexual si dupa 2-3 zile repeta testul.Asa vei sti daca e vorba de sarcina sau nu. Sper ca ti-am fost de folos.
Daca te doare burta dupa cateva ore de cand ati terminat partida... e normal. Daca au trecut cateva zile... e o infectie.
ti-as recomanda o vizita la ginecolog pentru linistea ta.
Pa, pa.
Buna! Asta ar putea fi din cauza dereglarilor hormonale, din cauza marimii penisului partenerului tau sau chiar sa ai o infectie... dar cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog! Sigur te va lamuri! Sunt multe variante...
Poate esti insarcinata. Cel mai bine e sa iti iei un test de sarcina si sa vezi.
E posibil sa fi ramas insarcinata, n-ar strica un test de sarcina :X . Bafta.
Am si eu o intrebare...in timpul sexului am depistat o scurgere ciudata asa de un rosu inchis spre negru... ce sa fie?
Pai scurgerea este din cauza menstruatie trebuie sa-ti vina... sper ca ti-am fost de folos pa paa
yyonika întreabă:
Alesssiiia întreabă:
Mutubal întreabă: