| woody_9489 a întrebat:

De cand am intrat intr-a 7a m-am indragostit de un coleg, care e de feluul lui rebel, iar noi suntem din punct de vedere al comportamentului diametral opusilaughing As vrea sa ii arat cum il iubesc, dar cand vine vorba de dragoste, si eu si el suntem doi timizi. n-as vrea sa il sperii, spunandu-i direct in fata "te iubesc!", de aceea as vrea un sfat de la voi happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropie-te de prietenii, cunostintele lui. Chiar si asa timida ii poti arata ca il placi. Daca va fi interesat de tine, iti va propune o relatie. Daca vezi ca nu reactioneaza, incearca sa-i spui ce simti pentru el (dupa ce va mai cunoasteti).

2 răspunsuri:
| IuliaWosster a răspuns:

Lucrurile opuse se atragbatting eyelashes love struck asa mi s-a intamplat si mie.happy si eu ador baieti rebelilove struck.Pai aratandui unei persoane ca o iubesti nu trebuie sa ii spui in fata" TE IUBESC". arata-i astahappy fi atenta cu el...mangaiel sarutal fi atenta cand vorbeste cu tinehappy arata-i prin gesturi si mimica ca il iubeste nu prin cuvintehappyIar orice om este cand vine vorba de dragoste si sentimente in felul lui timidhappyPrima oara este greuhappydar daca faci tu sau el primul pas totul vine de la sine dupa aceeahappy
MULT NOROClove struck

| darkeyes a răspuns:

Incearca sa vorbiti mai mult blushing despre diverse chestii...pana deveniti apropiati (atentie nu foarte apropiati pentru ca atunci va tine la tine ca la o sora si nu cred ca s`ar putea sa fiti impreuna in acest caz)
Vezi daca aveti lucruri in comun. Daca sunteti colegi cu atat mai bine, da`te si tu la el in ore, in pauze, zambeste`i, glumiti, radeti, i`al in brate ca pe un prieten, saruta`l pe obraz... blushing

Bafta :* papa