| dydyyyy a întrebat:

De cand dureaza relatia voastra sau care a fost cea mai lunga relatie a voastra si daca numai e dc:*

Răspuns Câştigător
| deeea28 a răspuns:

Penultima cea mai lunga a mea a durat 2 ani si ne-am despartit din nepotrivire de caracter, iar actuala dureaza de 3 ani si sper sa dureze toata viata ca in fond si la urma urmei de aia ne-am casatorit ca sa ne facem viata frumoasa impreuna happy

11 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Cea mai lunga relatie a fost 7 luni si s-a terminat din cauza ca nu ne potriveam(asta a spus el)am incercat sa fac tot posibilu sa nu se termine relatia dar nu am mai putut face nimic decat sa ii respect decizia luisad cu toate ca si acum ma doare, si imi este greu fara elsaddar trebuie sa merg mai departestraight face

| AnaBejenaru a răspuns:

Cea mai lunga... 3 luni, si s-a terminat din cauza mea...pentru caaa, vroiam altceva, ma plictisisem.thinking desii acum imi pare rau putin, nu regret ca ne.am despartit

| dydyyyy explică:

Casa de piatra deeea28:X:X::*:*:*:*:

| deeea28 a răspuns (pentru dydyyyy):

Mersi si succes si tie la gasirea persoanei potrivite

| Sἶrenἶa a răspuns:

Luna viitoare pe 5 facem 8 luni.

| adrykiba a răspuns:

Cea mai lunga relatia a durat 6 anisi ceva, dar din pacate obisnuinta si anturajul strica multe. l-am iertat de fiecare data cand facea o prostie si si-a luat-o in cap ca ii iert orice greseala asa ca nu ii mai pasa daca greseste, asa ca sentimentele mele se raceau din ce din ce in ce mai mult pana cand nu a mai ramas nimic. Dupa ce a vazut ca m-a pierdut si-a dat seama de greseli dar a fost prea tarziu. oricum am ramas prieteni si chiar si acum dupa un an jumate mai tinem legatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un an si 7 luni si inca e in picioare relatia big grin

| Lia09 a răspuns:

Pe 24, facem 1 an si 4 luni! E cea mai lunga relatie de pana acum si sper sa fie in continuare.

| Gabryellutzaaa a răspuns:

7 luni si inca mai tine.:X

| Original1992 a răspuns:

2 anisori si 1 luna happy

| marybell a răspuns:

Cea mai lunga a fost de 2 ani jumate...nu a mai mers pentru ca ne certam mereu...si a fost mai bine ca ne-am despartitbig grin

Întrebări similare