Sunt doua variante,ori si-a gasit victima si profita la maxim de faptul ca stie ca-l placi,ori l-a luat prin surprindere declaratia ta, i-ai atras atentia si te-a bagat sub lupa sa te studieze, pana se hotaraste daca ii placi sau nu.
Eu m-as "infuria" intr-o zi si i-as spune sa-si gaseasca alta proasta sa-i faca gusturile ca eu m-am saturat! Din reactia lui vei intelege care din cele doua variante sta in picioare!
Mult noroc!
Profita de tine, nu te mai amagi la gandul ca te place.
A vazut ca ii faci toate poftele si acum sare cu cereri doar la tine, ca tu nu il refuzi niciodata.
Esti luata de fraiera la maxim.
Mah da fraiera esti! Si mai mult de 12-13 ani nu ai daca ai ajuns sa ne spui asa ceva
Deci asta e un alt fraier, numai ca el e un fraier destept [ nu ca tine ] ...Stie ca tu ii dai orice si ii oferi orice asa ca te foloseste si dupa sterge cu tine pe jos Vezi sa nu'ti ceara sa te culci cu el si tu sa accepti la cat de batuta'n cap esti!
Esti la fel de jalnica ca ceilalti 60% din cei de pe TPU!
Buna.
Acel baiat cand a aflat ca-l placi, poate ca si-a zis in minte ca daca il placi ii vei face toate poftele si il vei ajuta mereu.Deci,cred ca isi bate joc de tine sau daca e politicos poate si el te place, dar prima varianta e mai sigura si anume ca isi bate joc de tine.
Bye!
Salut,el stie ca-l placi si ca esti dispusa sa faci multe pentru el,iti cere totul,e constient ca tu ca o "indragostita"(sa nu zic altcumva),ii vei da,se asteapta ca nu ai cum sa refuzi baiatul de care iti place,dar uimeste-l,spunadu-i pur si simplu:"nu",ce esti tu roata de rezerva?,nu,meriti ceva mai bun,el te ia de fraiera si tu prin faptul ca accepti sa-i imprumuti orice lucru afirmi,aprobi ca esti fraiera,nu-l mai baga in seama,nu-i mai da nimic,si sa vezi ca se va potoli si el,sau poate s-o fi indragostit de tine,ceea ce imi cer scuze pentru ce am zis mai sus,si vrea sa-ti atraga atentia,dar uita-l, mai sunt baietii pe lume, papa
Fiindca el stie ca il placi si nu il poti refuza!
Profita de tine stiind ca poate tu poti sa il ajuti cel mai mult!
Cel mai bine ar fi sa il intrebi de ce iticerenu mai tie sau daca nu ai curaj ar trebui sa nu ii mai dai! Funda?
Nah terminati ca de parca nimeni nu a facut greseala asta macar o data si nimeni nu va scoate ochii cum ii faceti ei acum asa ca terminati!
Pai te foloseste sau isi bate joc de tine...in curand o sa-ti ceara bani si atunci ii sigur ca te foloseste. Posibil sa te si placa, dar dupa comportamentul lui nu prea da semne.
Pacat ca si mie mi s-o intamplat, un sfat ii sa te dai pe langa el sau sa-i spui sa nu se mai foloseasca de tine. ca nu esti fraiera lui Orcum sper sa se termine cu happy end
Sper ca ti-am fost de folos O.O