| Pelu_5683 a întrebat:

De cand m-am despartit de pretenamea, ma simt singur, gandul imi sare la ea zilnic... dc oare? cat mai dureaza? vreau sa trec peste happy O viata am, dc trebuie sa ma gandesc la o persoana pe care nu o mai pot avea?

Răspuns Câştigător
| B_2165 a răspuns:

Pai sincer cunosc sentimentul, am reusit sa trec si eu peste asta, au iti spun parerea mea iar tu iei ce crezi tu ac e bun din ea...Sentimentul de singuratate il simti foarte adanc si orice chestie micuta iti aduce ainte de ea, incearca sa gandesti pozitiv ramai prieten cu ea mai vorbiti din cand in cand dar nimic sa nu fie legat de ce a fost intre voi, asta iti dauneazabatting eyelashes... gasesteti un nou grup de prieteni si incearca sa cunosti persoane noi si sociabil si poti da de altcineva care nici prin gand nu iti va trece sa te mai gandesti la fosta. asa ca bafta:*.

5 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Ai zis ca "m-am despartit de prietena mea" ...De ce te-ai despartit de ea daca inca o mai iubesti?

| trista_5619 a răspuns:

Salut Pelu, din pacate unele momente din viata sunt cele mai grele de suportat, dar trebuie sa trecem si peste astea. nu trebuie sa le luam in seama, pentru ca cum ai spus tu mai sus ca o viata avem, asa ca incearca sa te bucuri de cele mai mici lucruri care te fac fericit, fara sa depui prea mult efort. totul o sa vina de la sine. cum crezi de ce apare curcubeul dupa ploaie? asa si fericirea apare dupa tristete... o sa-ti pare neinteles ceea ce ti-am scris poate, dar iti mai spun ceva,, timpul va face totul ca sa o uiti pe fata ceea, ti-o spun din propria experienta, ca aici trebuie mana timpului, nu a ta, tu nu poti face nimic altceva decat sa te abati la altceva, sa te gandesti la altceva, la lucruri mai ineresante... va veni ziua in care o vei uita, sau poate nu vei suferi atat de mult,, si o sa te gandesti razand de tine insuti, la situatia asta a ta de acum. sper ca te-am ajutat un pic. pup dulce.

| tpu2011_1353 a răspuns:

De obicei. dureaza 3-4 saptamani.dar daca intre voi a fost ceva frumos si inca o mai indragesti,ceea ce este clar,mai ai ceva de asteptat,cat despre chestia cu viata,asa este, incearca sa iesi cu prieteni sa uiti mai repede de acea persoanabatting eyelashes Fii optimist, alta e pe drum:*

| Pelu_5683 explică:

Si inca ceva, am uitat sa spun. inca o iubesc, nu ma pot obisnui cu ideea ca nu o voi mai avea langa mine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu eşti sigur pe tine ceea ce nu este prea bine. În această întrebare ai scris aşa: "de când m-am despărţit de prietena mea",iar după aceea te-ai contrazis "nu mă pot obişnui cu ideea că nu o voi mai avea lângă mine",dar totuşi "ÎNCĂ O IUBESC" este normal să o iubeşti, pentru că rănile sufletului nu se închid aşa repede; probabil te-ai despărţit de ea că te-a dezamăgit într-un fel sau altul. Îmi pare rău dacă aşa a fost...
Încă o mai iubeşti, dar totuşi vrei să o uiţi "O viaţă am, de ce trebuie să mă gândesc la o persoana pe care nu o mai pot avea?" Vrei să mergi mai departe fără amintirea ei? De ce nu o mai poţi avea? (aştept ceva răspunsuri şi te voi ajuta în continuare)
O zi faină! happy