Treci peste, dragoste cu sila nu se poate.Incearca sa cunosti alte fete deschise, care si ar dori ceva cu tine serios.Nu doar sa si bata joc!
Salut,
Nu o lungi cu o tipa prea mult,doar nu esti asa disperat dupa ea si tot universul se invarte in jurul ei.
Banuiesc ca ai si tu o viata personala,sper!
Vorbesti cat sa vezi ce e de capu ei si daca merita sa mai continui.
Practic va cunoasteti unul pe altul.
Cand vezi ca e ok,o inviti in oras.
O inviti,nu te rogi de ea,doar nu iti face o favoare ca iese cu tine.
Daca e interesata,va accepta,daca nu, accepta tu si mergi mai departe.
In cazul tau, nu e nevoie de prea multe detalii.
E treaba ei ca te-a blocat, mai sunt si altele fete.
Nu mai insista sa afli de ce si chestii de genu, nu vei rezolva nimic!
Despre ce userita e vorba sa incerc si eu,sa vad daca ma blocheaza si pe mine,fata care l-ai blocat sa imi dai mesaj,man fetele simt disperati sexuali,nu ti-o spun in nume de rau,dar simt si eu simt asta, esti mult prea disperat,ele vor indiferenti, aroganti, cu incredere in ei, hotarati, asa arati multe nesigurante, acum i ceri mila sa te baga in seama daca erai mascul nu iti pasa de asta
Pai te-a blocat pentru ca te-a vazut disperat sa-i bagi lemnu'- n soba! poftim... banana in plasa. Disperarea nu e buna. Uneori faptele ne dau de gol si ne-o iau putin inainte, fara sa scoatem o vorba.
De ce ai incerca tu aici sa-ti gasesti pe cineva cand ai si alte posibilitati?
1. Dacă eram disperat sigur eram deja la 9.
2 m-am purtat frumos cu ea.
3. Nu caut relații aici.
Raspund la intrebari in speranta de a ajuta si asa am început să vorbim. Nu am facut nimic stupid ca sa o deranj
Disperarea nu cere musai spitalul de fericire. Se vede cand un om este disperat sa obtina ceva. Se simte.
Te-a blocat! Asa si? Da-o-n... visare! sa se spanzure cu blockul pe care ti l-a dat.
Mario1996 întreabă: