| Ava1231 a întrebat:

De cand ma stiu sunt o tipa închisă, timida iar asta m-a cam afectat asa in timp. Am 21 de ani si n-am avut niciodata o relatie serioasa cu un baiat(ceea ce mi se pare ft trist). Am avut sarutari, iesiri una alta dar cam atat(asta mai mult prin liceu) ca acum de cand sunt la facultate sunt si mai închisă.
La fizic arat bine, sunt inalta, corpul ok si la fata sunt ok. Nu zic ca sunt cea mai superba dar ce stiu e ca arat cel putin bine si mi s-ar parea normal sa am si eu iubit deoarece cunosc multe fete mult mai urate ca mine care au iubit.
Alta problema ar fi ca mereu am avut anumite preferinte la băieți si nu am fost atrasa de oricine. Rar vad cate un baiat care sa ma atraga fizic.
Anii trec iar eu nu mai suport frustrarea si singuratatea.
As incerca sa fiu cu un tip care nu se incadreaza neaparat in standardele mele... gen sa incerc sa mai las din pretenții. Oare as putea fi fericita? Fetelor, ati trecut prin asta?

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Il trimite la alta si sa vina inapoi cu experientawinking

23 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

1.Ai pretentii, mai taie din ele. La batranete nu o sa mai aibe fizicul de acum dar sufletul ramane, frumusetea exterioara se duce cu anii, cea interioara ramane vesnica.
2.Incerca sa te dezvolti personal si sa nu mai fii inchisa. Nici unui baiat nu ii place sa scoata 3 vorbe cu clestele de la tine, iar cand poarta o discutie sa fie un monolog, sau tu sa raspunzi monosilabic.

| mihai69 a răspuns:

Eu zic să cauți un tip care să-ți sucească mințile nu neapărat cu frumusețea fizică, ci cu farmecul lui personal; doar ăsta rezistă în timp, frumusețea - nu.

| OldSoul a răspuns:

E ok sa ai preferinte, dar, daca preferintele tale, sunt rupte de realitate, atunci e o problema.
Gandeste-te, tu ai corespunde standardelor pe care le pretinzi de la un eventual partener?

| Ava1231 explică (pentru OldSoul):

De ce nu?
Am 1, 70, corp ok proporționat, la fata sunt ok, nu am vreun defect care sa ma traga in jos, sunt feminina, fac facultate.
Acum nu stiu daca as corespunde standardelor pe care le pretind deoarece mie de exemplu imi plac baietii slabuti, cu un aspect de adolescenți... nu am de unde sti ca acelor baieti nu le plac fetele grase de exemplu...

| OldSoul a răspuns (pentru Ava1231):

Daca este doar atat, atunci este ok, si probabil mai devreme sau mai tarziu vei gasi partenerul potrivit.

| anonimuIl a răspuns:

Îmbracă-te mai frumos și sigur o să găsești unul cum vrei tu.

| anonimuIl a răspuns:

Ori unul să îți placă de el, ori singură.

| anonimuIl a răspuns:

O să găsești unul.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Invata sa ai standarde in raport cu persoana ta si nu mai astepta dupa feti frumosi care nu se uita dupa tine! Asta si plus ca ceea ce zici tu e un double standard, ca esti virgina si nu vrei un virgin! E o mare bazaconie!

| Ava1231 explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Ba nu e o bazaconie.
De ce sa vreau un virgin? Sa nu stim amandoi nimic? Nu am nevoie de unul virgin si timid ca mine, am nevoie de opusul, sa ues din starea asta
Plus ca majoritatea băieților nu mai sunt virgini

| Danny28 a răspuns:

Esti o tipa inchisa, timida, dar nu vrei tipi virgini. Asa ai raspuns unei alte persoane de pe site: "Pai si ce voiai?
Sa il iau virgin?"

| Ava1231 explică (pentru Danny28):

Era la caterinca mai mult
La modul ca nu mi se parea o problema ca tipul sa nu mai fie virgin. Mi se pare normal sa nu mai fie.
Pai nu, nu vreau tipi virgini. Cu atat mai mult ca sunt timida, de ce sa il vreau virgin? Sa fim doi virgini?

| MiereDeSalcam a răspuns (pentru Ava1231):

Sigur minți în legătură cu vârsta. Ori ai frustrări pe care cel mai ok ar fi să îți scrii în jurnal. Că întrebările acesta nu au răspuns în cărțile de tarot, ai putea fi fericită sau nu.

| Ava1231 explică (pentru MiereDeSalcam):

Cum sa mint in legatira cu vârsta? De cd as face asta?

| MiereDeSalcam a răspuns (pentru Ava1231):

Pentru că gândești superficial, ca o adolescentă.

| Danny28 a răspuns:

Daca te vei indragosti de vreun tip si aflii ca e virgin il arunci la gunoi?

| Ava1231 explică (pentru Danny28):

Nu, bineînțeles

| Goete a răspuns (pentru Danny28):

Il trimite la alta si sa vina inapoi cu experientawinking

| gogugogugogu a răspuns:

Nu cred. Daca tipul nu este pe placul tau, daca nu te "furnica" prezenta lui, daca nu tresari la aparitia lui, daca nu e ceea ce vrea sufletul tau, atunci nu cred ca vei fi fericita, relatia va fi un fiasco, doar vei bifa inca ceva pe "to do list". Cel mai bine cunosti o persoana atunci cand locuiesti cu ea o perioada, sub acelasi acoperis, sa lucrati amandoi, sa platiti facturi, sa va intretineti singuri etc., daca gasesti un barbat care te convinge sa-i dai o sansa atunci iti recomand un concubinaj de minim 4 anotimpuri si apoi vei putea lua o decizia asupra unui viitor comun. Daca esti virgina si vrei sa gasesti barbatul perfect pentru dezvirginare atunci doar tu poti decide cui te daruiesti si in ce conditii. Te inteleg ca s-au adunat frustrari dar, daca te grabesti si te daruiesti oricui, pot aparea frustrari mult mai mari, iar o casnicie in care unul iubeste mai mult, va fi cu siguranta o "pepiniera" de frustrari. Succes!

| Nyarlathotep a răspuns:

Pai asta e problema ta: ai pretentii si probabil esti si inabordabila. Alte fete mai "urate" au relatii pentru ca s-au facut placute si abordabile.

Daca vrei relatie, deschide portite de acces. Daca tot nu reusesti sa ai relatie, portitele nu sunt suficient de deschise. Chinul tau se termina cand pretentiile de diva dispar iar portitele sunt deschise iar persoana ta devine abordabila, placuta si primitoare.

| DeeaDeea94 a răspuns:

Și eu sunt singură, nu ma pot apropia/îndrăgosti de oricine, dar și când simt ca plac pe cineva mereu e persoana nepotrivită...mereu mă îndrăgostesc de cineva care nu trebuie

| Ava1231 explică (pentru DeeaDeea94):

Same...

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Ava1231):

Da...e tare complicat cu dragostea asta...nu inteleg de ce alte persoane se îndrăgostesc repede, azi cu unu mâine cu altul

| VMarceline a răspuns:

Înainte sa îți faci relație încearcă sa te dezvolți personal, după o sa vina totul natural.