| victoriapapi a întrebat:

De cand ma stiu, unde puneam mana, se strica tot, persoanele care le-am iubit le-am ranit numai, nu stiu sa iubesc, doar ranesc lumea din jurul meu de cand ma stu de 24 de ani, acum mi-am ranit si sotul, nu vrea sa ma mai ierte...credk mai bine ma omor si las lumea sa fie fericita ca din cauza mea toata lumea sufera, e o idee buna? culmea sunt atat de egoista ca nu vrau sa sufar cand mor maibine iau niste pastile sa adorm,, va rog nu radeti de mine si da precizez ca nu am scris asta la misto... dar am la bord.si chiar spun adevarul, am incercat de nenumarate ori sa ma schimb, dar am dat-o in bara...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skinner, tu dai sfaturi inutile si prostesti. Cum poti sfatui pe cineva sa se taie la maini?
Victoria, stai si mediteaza asupra tuturor lucrurilor intamplate. Insa nu te gandi doar la cele rele pe care tu ai senzatia ca le-ai creat, gandeste-te si la cele bune. Uita-te peste pozele de la nunta ta, uita-te la tablourile de familie, uita-te pe cer, uita-te pe pamant. In toate aceastea vei gasi ratiunea de a trai. Du-te intr-o padure si stai si asculta toate sunetele de acolo. Acolo vei gasi o liniste deplina. Du-te la casa parinteasca, acolo vei gasi alinare, fiind un loc familiar. Merita sa traiesti!

8 răspunsuri:
| denissita_6892 a răspuns:

Buna. vrei sa vb p mss/? cam semanam s ma gandeam poate sa vb mai pe indelete c zici vri sa fi prietena mea?

| Skinnyman a răspuns:

Aa...mai bine iti tai mainile, asa nu vei mai avea cum sa strici tot.

| Skinnyman a răspuns:

Cel mai mai iti tai mainile.

| saturday_6791 a răspuns:

Corect! pastilele sunt mai bunelaughing)

Sunt de acord cu skinnerlaughing

| cryss_6160 a răspuns:

Ce lume egoista intra pe TPU. Skinner si saturday, cum puteti posta asa ceva? Bravo denissita si Meliwinking. Exact cum a spus Meli, ar trebui sa te gandesti la toate lucrurile bune pe care le-ai facut in viata.

Taie. ti maineile! ia pastile! devil

Dar daca nu a facut nici un lucru bun in viata?laughing