| Allexandraaa a întrebat:

De cand mi-am inceput viata sexuala [ aprox. 6 luni ] am menstruatie regulata. Ciclul trebuia sa imi vina azi, insa nu mi-a venit sad. Toate contactele sexuale au fost neprotejate, nu am folosit niciodata prezervativ, insa acum mie cam teama. S-ar putea sa am o dereglare din cauza ca acum 3 zile am baut cam mult alchool? Credeti ca are vreo legatura? Astept pareri.

Răspuns Câştigător
| auroraa a răspuns:

Pai daca si ultimul contact era neprotejat e posibila si o sarcina, insa daca demult nu ai mai avut contacte sexuale pai e din cauza alcoolului si iti va veni peste ceva timp

8 răspunsuri:
| Allexandraaa explică:

Hei straight face. Daca nu s-a intamplat nmc 6 luni, de ce s-ar intampla tocmai acum? raised eyebrows

| DeeaMarry a răspuns (pentru Allexandraaa):

Pentru ca chestia asta depinde de noroc. Eu, sincer, nu as merge la noroc in situatii atat de serioase. Daca nu te protejezi nu inseamna ca trebuie sa ramai neaparat insarcinata, insa inseamna ca exista mult mai multe sanse. Si stii cum e, nu se poate intampla toata ziua, doar o data la 9 luniwinking

| aryana1991 a răspuns:

Un test de sarcina si pilula de a doua zi daca mai e posibil

| victorasM a răspuns:

Cati ani ai? poate te pot ajuta...

| Allexandraaa explică (pentru victorasM):

16 ani am

| victorasM a răspuns (pentru Allexandraaa):

Ok... nu cred ca se va intampla nimk...dar pentru linistea ta consulta un doctorwinking

| Allexandraaa explică (pentru victorasM):

Oh mi-a venit demult laughing multumesc pentru grija oricum :*

| victorasM a răspuns:

Poti sa-mi dai si funda daca vrei laughing