Eu zic ca tine la tine daca e gelos, dar tu nu esti statornica in relatie, nu ii arati ca doar el conteaza pentru tine si astfel risti sa iti iei papucii!
Cat despre amicii tai baieti, nu e nicio problema. 70% din prietenii mei, de ex, sunt baieti dar iubitul meu stia asta si ce are la usa asa ca nu a fost o problema.Mai rau ar fi daca tu ai flirta cu acei baieti.
Eu zic sa iti schimbi atitudinea ca mai tarziu sa nu vad un post de la tine cu :ce sa fac ca sa-l recastig?!
Buna, el ar trebui sa aiba incredere in tine si sa nu se supere ca ai amici, doar nu era sa vb numai cu el, dar totusi fara sa exagerezi sau sa il dai pe el mai la o parte, poate e gelos, te iubeste prea mult.Nici tie nu cred ca ti-ar conveni ca iubitul tau sa se invarte intr-un cerc de fete, sa aiba multe amice, nu stiu...pe mine m-ar deranja sincer ca iubitul meu sa aiba multe amice, adica nu spun ca sa nu aibe deloc sau doar cu mine sa vb, dar totusi... aaa si in legatura cu faptul ca nu iti mai spune `te iubesc`, sa stii ca intr-o perioada prietenul meu imi zicea mereu ca ma iubeste, apoi nu mi-a mai spus deloc si ma intrebam de ce. Dar mi-am dat seama ca eu eram mai rece si asteptam mereu sa imi zica el, am inceput sa ii zic si eu des si acum imi spune iar si el. Sa sti ca iubirea se dovedeste si prin fapte nu doar prin cuvinte, daca nu iti mai spune nu inseamna ca nu mai simte dar poate ca vrea sa mai fie si fapte nu doar vorbe.
Da... m-ar deranja. In plus, i-as da papucii imediat. In minut, m-ar priva si de cateva scartoafe bune. In plus, in locul iubitului tau ti-as oferi vreo 2 - 3 perechi de palme, si in minus ti-as lua ceea ce ti-am dat 'iubirea'... sau probabil ca deja a facut asta, de aia nu-ti mai zice ca te iubeste
Ai grija ca el sa nu te inceapa sa te considere o fata usoara ca sa evit un verdict direct
Nimeni nu zice sa nu ai amici dar pastreaza o relatie mai distanta cu ei daca vrei ca iubitul tau sa nu fie gelos
Carui baiat i-ar conveni ca prietena lui sa umble cu altii?
Mai bine renunta la el daca crezi ca nu ii poti fi fidela.Nu are sens sa te joci cu sentimentele lui si chiar si ale tale
Esti confuza. Ia o pauza si reevalueaza situatia cat mai obiectiv posibil
AlexEjmecheru întreabă: