| Vex a întrebat:

De cand sunt mica am cunoscut un baiat, copilul colegului tatalui meu.Baiatul este din alta tara si ne-a fost greu sa vorbim unul cu altul cand eram mici.A stat mai putin de un an in Romania, dupa s-a intors in tara natala.Eu aveam 7 ani cand a plecat, dar a fost prima mea 'dragoste'. Cand am implinit 11 ani el a venit in vacanta in Romania, am vorbit atunci din nou si pana acum, la 16 ani am tinut legatura.De doi ani suntem impreuna, dar se simte ca si cum nu am fii.Stiu ca nu avem cum sa ne intalnim sau sa facem lucruri ce cuplurile fac, dar tin destul de mult la el.Stiu ca probabil nu ar merge relatia cu adevarat vreodata, dar doar sper.De multe ori ma gandeam sa ii spun sa nu mai vorbim sau sa ne distantam pentru ca e greu asa.Ce ziceti sa fac? Fara glume, va rog.

Răspuns Câştigător
| NujCsz a răspuns:

Pai relatiile la distanta sunt cel mai greu de intretinut... daca el te iubeste cu adevarat atuci isi va da silinta si o sa incerce sa iti fie aproape sau de ce nu sa incerce sa se mute pe langa tine gen in cartier sau chiar la tine...
Sper ca te.am ajutat☺... Funda?

0 răspunsuri: