| cristyakalori a întrebat:

De care ori o fac cu prietena mea de atatea ori ii curge sange oare ce este?

10 răspunsuri:
| benunix a răspuns:

Habar nu am, dar pot sa o sfatuiesc sa mearga la un medic ginecolog si sa discute cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| bubulikutza a răspuns:

Buna! Cred si sigur cred cca acesta problema este: Are o infectie vaginala! Nu stiu nici eu ce sa zic, cu exactitate, pentru ca nu sunt ginecolog. Cel mai bine ar fi sa te duci cu ea la ginecolog si sa vezi ce are, daca chiar ti la ea. Du-te de urgenta pentru ca multe lucruri rele se pot intampla.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Poate avea o rana in vagin, sau pe colul uterin, sau vreo infectie netratata, sau nevindecata! - de ce nu ai dat detalii ca varsta, vechimea activitatii sexuale, daca in trecutul ei a mai avut asa ceva, etc?!

Urgent la ginecolog!, fara amanare si fara rusine!

Abh
| Abh a răspuns:

S-ar putea sa aiba o rana pe col, sfatuieste-o sa mearga la un ginecolog si sa faca analize, inclusiv testul Papanicolau, pentru depistarea cancerului de col uterin.

| ralucagld a răspuns:

Daca si-a inceput de curand viata sexuala e posibil sa aiba himenul mai rigid sau nu este rupt in totalitate si asta poate provoaca sangerari.totusi cel mai bine este vizita la ginecolog. daca e minora beneficiaza de o consultatie gratuita trebuie sa prezinte doar carnetul de sanatatetongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Are o rana in vagin sau pe colul uterin. Trebuie sa ajunga cat mai repede la ginecolog, obligatoriu saptamana asta.

| Malvina24 a răspuns:

Are o rana si trebuie sa mearga urgent la un medic, trebuie sa se trateze cat mai curand!

| Bab a răspuns:

Sta incordata prietena ta! si se freaca pereti de penis...

| gabytza_7109 a răspuns:

Nu stiu ce este dar cel mai bine ar fi sa va duceti amandoi la un ginecolog si sa vedeti de ce se intampla asa. Daca era virgina si ai dezvirginat-o de curand poate din cauza asta dar nu stiu sigur cel mai bine duceti-va la un doctor.