anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cate ori am pus o intrebare legata de femei mi s-a raspuns acelasi lucru cum ca femeile vor sa para altceva decat ceea ce sunt decat ceea ce-si doresc de fapt, de unde am tras concluzia ca acestea sunt de o falsitate iesita din comun.
Astfel de ce credeti ca femeile prefera sa scoata in evidenta falsitatea? si cat de mult le caracterizeaza acest lucru?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,se cheama autoaparare.
Prefera sa zambeasca decat sa injure,prefera sa ofteze in loc sa-ti traga doua palme,prefera sa declare ca nu te sufera,cand sunt moarte dupa tine!
Aici intervine valoarea si capacitatea unui barbat,le creeaza nevoia sa se dezvaluie singure, cu bucurie sincera, din dragoste!

| 0IoAnA0 a răspuns:

Nu e falsitate... pitipoancele sunt false. fetele se poarta asa cu baietii pentru a nu parea usoarethinking

| Debiiii a răspuns:

@VanCheez, dragule.
Hai să-ţi spun eu ceva, femeieşte laughing
Există trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente şi majoritatea.
Un bărbat, adică tu, care ştie totul despre femei, nu ştie nimic despre una singură.
O femeie face din fiul său un bărbat în 20 de ani, în timp ce alta îl prosteşte în 20 de secunde.
Tu zici de falsitate, dar vezi tu, slăbiciunea femeilor şi nu puterea câştigă pe cei ce le iubesc. Deci filosofii care cred cu tărie în puterea de convingere a logicii, nu au discutat niciodată cu o femeie.winking

| tynutzacristinutza a răspuns:

Nu toate femeile sunt la fel, la fel cum nici barbatii nu sunt la fel sunt fel si fel de cazuri imp e sa stii pe cine sa alegi

| corina28 a răspuns:

Nu toate femeile sunt false adica nu te gandi k toate sunt la fel.normal k majoritatea afiseaza o fatada la inceput dar cu timpul isi arata adevarata fata.nu sunt sigura ce sfat sa-ti dau pentru ca eu una nu sunt asa(falsa)oricum nu te lua dupa principiul k toate sunt la fel

| MihaiTek123 a răspuns:

Sa stii ca nu toate femeile sunt la fel, dar mai intai trebuie sa le cunosti foarte bine ca sa le cunosti!