Eu cred ca mai important e ca poti raman insarcinata dupa asta nu ca nu simti tu nimic. Nu styii ce sa simti daca o face. Fa-ti un test de sarcina daca afirma asa ceva.Doamne, ce inseamna sa te f.i si sa nu stii ce-i aia.
Dar el este acolo? Dincolo de gluma cred ca la voi inca nu au ajuns corpurile in acelasi pas, in acelasi ritm, incit sa ajungeti amindoi odata la finish.
Unu la mana : Pentru a evita orice neplacere socio-psiho-economica foloseste protectie. NU accepta afirmatii de genul : ma strange, ma irita, pare m-ai mica, nu cred ca ne vom simtii bine ...etc. NU le lua in considerare. SUNT DOAR ABERATII SI MOFTURI. NO PROTECTION.NO SEX.
2 : un consult la medicul ginecolog ar rezolva problema.
A nu, iau anticonceptionale yaz prescrise de medic, iar cu analizele suntem amandoi la zi, am folosit un timp prezervativul dar mi le-a recomandat medicul pentru a trata un chist si mi-a spus ca sunt si bune ca protectie, deci nu-i vb se sarcina, da faza e k nu simt cand termina in mine
Probabil nu simti pentru ca inca nu stii sa-i controlezi lui reactiile si nu esti atenta la ce face.Esti atenta sa te simti tu bine.
P.S.m-ai linistit cu anticonceptionalele.