Fara sex se poate rezista foarte mult timp dar fara masturbare mai putin . eu nu mai pot face sex deaorece mai am putin si nasc.
Din punctul meu de vedere depinde de fiecare persoana in parte. Daca esti nimfomana rezisti putin, daca ai avut o viata sexuala dezamagitoare sau un libido scazut perioada creste. Oricum nu imi plac generalizarile de genul "femeile vor mereu mai mult" sau "barbatii numai la sex se gandesc". Sunt cazuri si cazuri. Important e ca atunci cand faci sex chiar sa te bucuri de el si sa nu regreti a doua zi.
Iar cat despre prima intrebare, depinde de unde ma aflu, cata treaba am, etc. N-am facut media
Am citit ca o perioada mai aprinsa e la femei intre 35-40 de ani iar la baieti pana la 20 de ani. Deci variaza. Eu spun ca cei care vor rezista mult, creierul este cel mai important organi sexual. Pot rezista luni, ani fiecare, parerea mea.
Desi nu pare eu spun ca femeilor le place mai mult decat barbatilor sa faca sex degeaba se dau ele mari si tari si zic despre noi ca suntem obsedati sexuali ca nu e asa sunt mult mai depentente de sex decat noi iar asta noua baietilor nu ne displace nu stiu cat rezista o femeie fara sex dar stiu ca nu prea rezista asa mult da de ce intrebi?
Din pacate fac sexx o data pe saptamana desi imi doresc mai mult, sotu, nu poate, munceste e obosit... daca semana pe tatal lui, era un taure dar din pacate seamana pe neamul mamei lui si...
am rezistat 6 saptamini cand am nascut fetele perioada aceea, oricum mai mult nu as fi rezistat
Am 8 ani si cred ca... ai innebunit! cum sa fac eu sex la varsta asta?!?!?!?!