Eh, eu am sa iti raspund. Zilnic, o data la doua zile... Depinde de chef.
E normal sa existe curiozitate sexuala si voyeurismul nu a aparut din senin sau din patologie, ci din dorinta de a vedea daca vecinul o face la fel de des, de tare, de tandru (ca sa imi dau seama in ce limite ma incadrez eu). Ne formam identitatea in raport cu cei din jur, de ce identitatea sexuala ar fi diferita?
Scuze... oare cati ani ai, de pui asemenea intrebare?
Cu ce te-ar ajuta daca raspunsul meu ar fi:"Asa-mi vine uneori/in 7 zile de 3 ori"! Crezi ca vei primi raspunsuri reale...eu niciodata si nimanui nu am destainuit asa ceva, tine de patul meu conjugal, de intimitatea mea...am mai spus-o si repet, eu nu fac sex ci DRAGOSTE, pentru ca acele momente nu se vor mai repeta niciodata. Sex este foarte usor de facut, dragoste...ehei...distanta mare. Si inca ceva...atentie la sexul pe luna, cineva s-ar putea sa te interpreteze si altfel decat intr-o luna. Stiu ca nu ma mai simpatizezi, imi pare rau, eu asa gandesc, asa scriu.
De cite ori ai chef si simti nevoia, asta inseamna ca o poti face in fiecare zi si de cite ori pe zi vreai (poti s-o faci si de 10 ori pe zi)
Ia te uita ce te roade pe tine!
Si, ca sa-ti satisfac aceasta (ne)legitima curiozitate, te anunt ca n-am facut sex niciodata, desi am o varsta (nu intram in detalii). In schimb, fac dragoste... ori de cate ori simtim nevoia. Probabil, cam de 4, 63 ori/saptamana.
OmG ...chiar nu inteleg intrebarea asta. Pentru ca nu sunt genul de baiat care umbla numai dupa fete pentru... Dar o fac de cate ori am ocazia Si crezi ca cineva o sa iti spuna de cate ori?> FaC un pariu...majoritatea baietilor o sa zica ceva de genul de 5/6/7 ori intr-o saptamana... oricum... daca tot te intereseaza eu maxim de 4 ori pe saptamana [cu prietena mea] dar in majoritatea rimpului de doua ori pe saptamana.Esti fericita ?
Eu am doar 14 ani si sunt virgina
si nici nu vreau sa imi incep acum viata sexuala
prefer pana la 16 ani sa stau virgina
Alillinna tu cati ani ai? eu cred ca 10-12, eu fac sex 1 data pe saptamana cateodata mai mult
Sal eu cred ca nu programezi de cate ori faci pe saptamana sau pe luna eu de exemplu o facem si de maxim 4 ori pe zi, depinde de fata daca isi doreste si ia. daca it doresti mai mult de ce nu