Teoretic menstruatia falsa reprezinta o sangerarea foarte slaba ce se poate produce in momentul implantarii ovulului fecundat in peretele uterului adica in endometru in asa numitul proces de nidatie. Se poate produce doar o singura data (cazurile fiind totusi foarte rare) si acest lucru se produce de regula inainte de a se termina ciclul menstrual, adica cu 2-6 zile inainte de data la care ar fi urmat sa se produca menstruatia in cazul in care ovulul nu ar fi fost fecundat. Multa sanatate!
Depinde de fiecare femeie, eu nu am avut deloc cilul fals, pur si simplu nu mi-a mai venit deloc si nici nu am avut sangerari (deloc) pana am terminat cu alaptatul, adica la 1 an dupa ce am nascut copilul, neavand ciclu pe toata perioada gravidiei si nici in perioada cat am alaptat.
Ciclul fals se intampla doar unora, nu-i regula generala!
Cand apar sangerari in timpul gravidiei nu mai sunt numite ciclu' fals ci hemoragii si trebuie sa mergi uregnt la medic, pentru ca pot duce la pierderea copilului.
In cazul tau, citind al doilea mesaj, vad ca ai avut ciclul normal, de 4 ori in 3 luni, inseamna ca a fost cam la 23 de zile (asta daca impartim 90-92 de zile ale celor 3 luni la cifra 4, iese media de 22.5 zile), ceea ce, pentru unele femei este perect normal.
Din cate am citit eu pe internet menstruatia iti veni normal si dupa ce ai ramas gravida...adica la 2 sapt dupa ce ai facut sex neprotejat...in aceste 2 sapt poate aparea(daca atunci este perioada in care trebuie sa ti vina)
Există vreo posibilitate ca femeia sa fii rămas însărcinată dacă menstruația i-a venit de 4 ori în 3 luni? Am citit cazuri în care altor femei le-a venit timp de 3 luni în sarcina
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: