| RAY a întrebat:

De cate ori trebuie sa facem sex? Cum vi se par aceste idei?

Conform Mishnah, frecvența la care un soț trebuie să întrețină relații sexuale cu soția sa (dacă o dorește) depinde de profesia soțului: pentru bărbații independenți, în fiecare zi; pentru muncitori, de două ori pe săptămână; pentru șoferii de măgari, o dată pe săptămână; pentru șoferii de cămile, o dată la treizeci de zile; pentru marinari, o dată la șase luni. [9]
Relațiile conjugale sunt interzise în timpul uneia dintre aceste perioade de 12 ore dacă o femeie anticipează ciclul menstrual care începe într-o astfel de perioadă. Aceasta se numește „ onat perishah " (perioada de separare).

16 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu exista regula, e relativ, depinde de persoane si de libido, unu face odata pe sapt, altul zilnic, altul de doua ori pe zi, nu se poate zice "de atatea ori e normal sa facem".

| RAY explică (pentru Mosotti):

Ai citit ce scrie mai sus

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Da, n-am luat in serios ce scrie acolo.

| Freya1 a răspuns:

Soți ar fi bine sa faca sex de fiecare dată când simt nevoia, ca altfel se duce naibi relația.

| RAY explică (pentru Freya1):

Si in biblie scrie

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Bine Ray, hai sa ne luam dupa ce s-a spus acum mi sau milioane de ani.Pe bune? Adica orce credincios (ortodox in general) ce crede în Dumnezeu stie ca exista păcate mai mari de atat in lume.
Ca sa nu mai spunem ca daca am începe toti sa nu ne protejăm cand facem sex si dumnezeu ar spune "ho ma ca sunteti prea multi", pentru ca deja ne-am înmulțit suficient.Adica nu mai e in totalitate valabil ce era atunci, ca nu mai suntem în situația de atunci.

| SilentRain a răspuns:

laughing)
Pare ceva din domeniul SF
Dacă era așa... toți bărbați deveneau instant independenți

| Catalin77945 a răspuns:

Cele mai retardate idei pe care le-am auzit vreodata...

| TFL007 a răspuns:

Si frecventa la care trebuie sa faca sex unul fara nicio relatie care e laughing)?

| RAY explică (pentru TFL007):

Aia e pacat

| TFL007 a răspuns (pentru RAY):

Hai ca esti amuzant laughing) mda

| RAY explică (pentru TFL007):

Vb serios, curvia e pacat

| TFL007 a răspuns (pentru RAY):

Daca stai sa te gandesti bah pana si aia se f u t din varsta fragede, nu ca altii care inca sunt intactii pana la 25-26 pe TPU, ma refer la pocaiti VAI DE MAMA NOASTRA