O data. Si efectul e din ce in ce mai puternic. Pe masura ce trece timpul simt ca viata fara el n-ar mai avea sens, ca n-as putea sa-mi gasesc drumul, ca as fi pierduta. Ma sperie gandul ca l-as putea pierde.
Oricum, se stie ca prima data cand iubesti o faci cu tot sufletul. Daca relatia se termina, ridici cumva un gard de aparare si niciodata nu vei mai lasa pe cineva atat de aproape de inima ta. La prima dragoste te poti intoarce intotdeauna, fie ca o faci doar in gand sau in realitate. Stiu oameni care au fost unul pentru altul prima iubire, s-au despartit, fiecare si-a intemeiat o familie, iar in final s-au intors la "cel dintai".
Uneori e nevoie sa ma treci prin viata si sa vezi cum e altcineva ca sa ajungi sa-l apreciezi pe primul cu adevarat. E o tampenie, dar multa lume spune ca e adevarat.
Oricum, revin la ideea initiala. O singura data poti iubi cu adevarat.
O singura data pana acum, dar normal k pe parcursul vietii voi mai iubi cu adv... sper
Niciodata.Sau nu mi-am dat seama, sau sunt prea mica pentru asta, sau inca nu a fost "el".
Are dreptate buburuzAndreea, o singura data te poti indragosti cu adevarat, si cu toate ca unii nu sunt de acord, senzatia aceea ca nu poti trai fara el si ca il iubesti din ce in ce mai mult creste pe masura ce relatia evolueaza!
Se spune ca dragostea adevarata ti se arata o singura data in viata. Da, am fost indragostita dar nu pot spune ca am fost cu adevarat indragostita daca acest sentiment nu a durat si a intervenit plctiseala sa zic asa .
Fecare cunoaste dragostea mai deveme sau mai tarzu deci astept . Dar tu?