Pai depinde... iarna mai rar ca e frig, si de obicei de 2-3 ori pe saptamana ca altfel va plictisiti daca va intalniti zilnic. dar acum ti-am zis depinde si de varsta care o ai si multe alte lucruri.
In timpul facultatii ne vedem zilnic (suntem la aceeasi facultate si in acelasi an). De cele mai multe ori, dupa cursuri mai mergem pe undeva. In weekend ne vedem mai rar, daca apare vreun eveniment la care sa mergem, insa mi se pare foarte bine asa, o pauza de 2 zile e numai buna sa i se faca dor de mine
Pey, acum cu vremea asta, eu cel putin, ma vad cu prietenul doar vinerea si sambata deci ne este foarte greu. Exista perioade in care ne vedem zilnic, dar nu e nici asa recomandat!
Trebuie sa existe un echilibru.Sa zicem, de 4-5 ori pe saptamana e bine sa va vedeti.
Eu ma vad in weekend cu el, si petrecem ambele zile impreuna, deoarece in timpul saptamanii el lucreaza si eu am scoala(se mai intampla cateodata sa ne vedem si in timpul saptamanii, depinde de noi). In schimb vorbim mult la telefon si pe mess.
Pai atunci cand iti este tie dor de el, atunci cand simtiti nevoia sa va vedeti, dar cred ca daca va iubiti ar fi normal sa vreti sa va vedeti mereu, mai ales daca aveti posibilitatile.
Stam impreuna cam 3-4 zile din saptamana. E greu de spus, mie de ex, mi se face dor de el inca de a doua zi. Apoi daca din diferite motive trec 2 sapatamani fara sa ne vede, dorul ramane insa obisnuindu-ma fara el, se mai diminueaza putin -ciudat, insa da, e mai puternic in primele zile-.
Cand iubesti nu cred ca e cazul sa ti se faca dor de partener(a) pentru a trai momente fericite, cel putin, asta simt si gandesc eu,,,
Eu ma vad zilnic cu iubitul meu si nu ne plictisim deloc cand sunt impreuna e totul ok si avem o gramada de povestit si nu ne plictisim:d dar se int sa nu ne vedem o zii doua si atunci ne este dor am2 si eu de el sh el de mine:d
Depinde mult si de voi doi! Noi ne intalnim aproape in fiecare zi, doar in vacantele scurte stam despartiti. Daca el chiar te iubeste, nu cred ca se va plictisi de tine
Noi ne intalnim numai sambata pentru ca invatam la scoli diferite e foarte najpa dar vorbim cate 200-300 de mesaje pe zi
David907823 întreabă: