| Gabdag a întrebat:

De câteva luni cam cel puțin o data pe săptămână mă văd o fată prin oraș. Nu ne cunoaștem. Pare că și ea m-a observat.
Aș baga-o în seama, dar habar nu am ce și cum să încep.
Idei?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In primul rind saluta o intreaba o cum o cheama si eventual face ti schimb de telefoane tu i dai ei numarul tau si ea pe al ei, si daca fata accepta inseamna ca ai depasit un prim obstacol, tu zici ca de cateva luni te vezi cu o fata in oras si in aceste luni nu ai vorbit deloc cu ea? Si cum stie ea ca tu esti exact in acelasi loc cand trece si ea sau va intilniti asa din coincidenta accidental?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Începe tu și termină ea. Dacă nu ești mut, cască gura și spune ceva.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai putea sa te legi de locul in care o vezi (presupunand ca e acelasi). Daca in apropiere e vreo cafenea ii poti spune : Salut.Am observat ca ne tot intersectam pe aici prin zona.Accepti sa te invit la o cafea?

| Jus7t a răspuns:

O întrebi dacă știe melodia asta

https://m.youtube.com/......tps?/watch

| Smmo a răspuns:

Incepe cu... o floare. happy
(Daca este o florarie la indemana desigur, un trandafir, o gardenie sau alta floare frumoasa.)

Răspuns utilizator avertizat
| Smmo a răspuns (pentru Gabdag):

Nu cred ca se sperie mai mult decat de o invitatie la cafea, dar daca nu te simti confortabil cu asta, poti proceda altfel, cum ti se pare mai potrivit.

Răspuns utilizator avertizat
| Smmo a răspuns (pentru Gabdag):

La ce intrebari ai pus pe aici, nu vad de ce ai devenit timid asa de-odata. Mai las-o in pace pe fata un timp pana te pui la punct cu stima de sine macar cat sa aplici unul din sfaturile date mai sus. Intre timp poate mai imbunatatesti cate ceva la tine, de exemplu ce consideri tu ca ar speria-o.

| CumShooter2022 a răspuns:

Iti dau o reteta fenomenala de pui