Pare a fii depresie severa la tine.
Depinde de tine ce doersti, sa te complaci in situatia asta, sa-ti plangi de mila ca un patetic sau sa-ti iei viata in maini si sa o schimbi intr-una fericita?
Depinde numai de tine!
Ambiti si vointa sunt cele care te vor ajuta sa treci peste depesia in care te afunzi. Incepe chiar azi o viata noua, una pland eseranta si fericire, eliminand din viata ta tot ce-ti face rau sau te influenteaza negativ, incepand cu prietenii rautaciosi, colegii invidiosi samd.
In cazul asta ar trebui sa ma izolez complet. Am facut si chestia asta si m-am simtit mai bine, doar ca nu progresam deloc. Niciodata nu mi-am plans de mila si nici acum nu ma plang.
Crede-ma am incercat orice, mereu am zambit, chiar daca in interiorul meu ma simteam groaznic, mereu i-am ajutat pe toti si nu am asteptat nimic in schimb. Nu sunt suparat pe nimeni si nici nu pot fi suparat. Nu am pe cine sa elimin din viata mea, pentru ca toti din jurul meu se comporta mai frumos decat as putea sa-mi doresc. Dar doar atat, sunt doar o companie placuta. O persoana cu care sa iti placa sa discuti. Ce crezi ca pot face in situatia asta? Exista o singura varianta : sa imi accept conditia.
M-ai descris pe mine.
Eu in schimb am renuntat., am constientizat ca nu mai exista speranta. Nimanui nu-i pasa de mine. PANA CAND au inceput sa-mi vina alte idei in minte: daca nu te poti implini, nu poti fi fericit.; suferinta&esecul fiind parte de rutina ta zilnica., Altii dc sa fie fericiti?
URA este un sentiment puternic. setea de razbunare sa-i vezi pe cei inainte fericiti acum in lacrimi este o senzatie divina.
https://www.youtube.com/watch?v=Ys3nz5wFCKg
Le poti spulbera fericirea celorlalti, ii poti face sa simta exact ceea ce simti si tu. Dar nu vei obtine fericirea ta, spulberand-o pe a lor. La un moment dat o sa obosesti. Razbunarea e ceva ce se hraneste din tine, te consuma, fericirea TE hraneste. Ura este un sentiment nascut din iubire, aproape geaman, exista doar o diferenta subtila intre cele doua sentimente.
Tu practic nu ai control asupra vietii tale. Doar pentru ca ceilalti nu ti-au oferit sansa de a fi fericit, ai ales sa te razbuni pe ei. E primul lucru pe care il simti in situatia asta si nu pentru ca vrei, ci pentru ca ceilalti te-au obligat.
Dar ura iti da putere sa traiesti/induri in continuare