Ops! cred ca am gresit adresa fetei si am nimerit pe tine.
E simplu mai... visul tau reprezinta dorinta ta de a cunoaste un baiat perfect. Si la sama sa ghicesc in vis nu simteai ca el este alesul ca el este totul, perechea ta, si mai ales simteai chestia aia din piept ca si cum o energie iesiea din tine dar in acelasi ramanea acolo.
Cheia pentru interpretarea acestui vis este la Dumnezeu, nu la oameni, eu nu cred ca a fost un vis obisnuit, ci a fost trimis de El. Si zic ca pe langa rugaciunea obisnuita, sa-L rogi sa-ti desluseasca semnificatia visului.
Domnul fie cu tine.
Buna adica esti sg ca nu cunosti acel baiat? poate ca e un vis asa aiuria i tiai imaginat tu baiatul prefect sau poate e ceva mai serios... poate ce e ceva cu copiul ala adica mt ca sg trebuie sa fienu vreau sa te speri dar daac ii duceai mancare poate o sa creedeti ca aberez dar nu e asa cand ii duci la cineva mancare in vis de obicei omul acela este mort sicere mancare acum na nu stiu poate ca este mort nu vreau sa ma credetti o nebuna dar asa cred eu na parerea mea :*si rogate la dzeu sa iti deslujasca el ca o f i cu visul acela
Ori ti-s-a sters memoria, pentru ca tu il cunosteai pe el... ori visezi cu ochii deschisi.
Unii putem prevedea lucruri in diferite feluri.Eu cred ca el este interesat de tine si te "urmareste" de ceva timp. Daca si tu il placi incerca-ti sa va intalniti. Poate visele devin realitateIn caz ca nu doresti o relatie cu el, stai calma nu e nimic grav ca l-ai visat si l-ai cunoscut abia dupa aceea.
Pentru:
Yokai- ca sa fiu sincera, pana sa il intalnesc nu mi-am batut capul cu treaba asta; am zis e un simplu vis; insa cand l-am vazut simteam nevoia sa il intreb ce mai face ca pe un prieten pe care nu l-am mai vazut de mult timp.Multumesc.
Zenithf-cred ca ai mare dreptate. Multumesc.
DevilLife-ai dreptate-in trecut mi s-a mai intamplat ca in viata sa mi se repete ceea ce s-a intamplat in vis.Multumesc.
love-Desi poate parea amuzant o vecina mi-a spus ca si ea si-a visat sotul cerandu-i mancare cu cca un an inainte sa il cunoasca iar acum, au 30 de ani de la casatorie si 2 copii impliniti. Multumesc.
M3nt@l- din cate stiu eu, memoria mea e intreaga; iar despre faptul cum ca l-as cunoaste.eu zic ca nu il cunosc, insa eu sunt plecata de la 10 ani din tara ( acum am 23) si as putea banui ca este vreo cunostinta pe care eu sa o fi uitat...cam greu.Multumesc.
roxy44-eu zic sa nu ne jicnim. Pur si simplu am cerut pareri si nu-mi place sa-ti dai cu parerea la nivelul coeficientei mele intelectuale. Daca l-am intalnit inseamna ca el este viu si nu mort; logica mea asa spune.
Fatoo tu chiar esti proasta tocmai neai zis ca esti o asasina el e cel pe care l-ai omorat si nu ti lasa visele in pace o sa mori si uh la fel papa