Si mie mi-e cam greu sa imi misc limba, da' mainile imi umbla in voie. Pune-ti mana peste mana ei, sau ia-i mana in mana ta.
Apoi fi atent la ce vorbeste si la expresiile ei, la gesturi, poate iti da unele indicatii pretioase.
Joaca-te cu ea mai departe asa timid cum esti si poate-ti vine mintea la cap sa-i spui ce te framanta. Nu uita ca ea isi poate gasi repede un alt prieten de joaca, dar tu, nu!
Daca vrei sa ii spui ceea ce simti trebuie sa te asiguri ca si ea are sentimente pentru tine.Incepe prin a cunoaste-o mai bine, incearca sa iti faci interese comune tu si cu ea.Dar nu uita mereu incearca sa aflii parerea ei despre tine.Incearca sa o ei in brate si asa din joca si vezi cu mse comporta. Apoi poti sa o inviti undeva sa vb mai multe.Important e sa o atragi cu ceva si sa ii pastrezi interesu. seara faina.
Stiu ca deja stii celebra fraza: ''cu timiditatea nu ai decat de pierdut''. Eh, pai sa stii ca asa e! Daca ea deja a facut pasul 'de a zambi si juca cu tine', incearca sa o abordezi si tu tot prin ''joaca'', doar nu ai nimic de pierdut! Bafta.
Spune-i ca o placi! si daca ea nu-ti va impartasi sentimentele atunci vei stii ca va trebui sa renunti si ca macar ai incercat! doar nu vrei sa te gandesti mereu : ''ce-ar fi fost daca?''