| Amarian2016 a întrebat:

De câteva zile am întâlnit la liceu o fata pe care nu o cunosteam. Am inceput sa vorbesc cu ea diverse lucruri si a inceput sa imi placa de ea. Nu am curajul sa ii spun. Vorbim destul de mult pe facebook dar in realitate nu prea am curaj. Deci:1.Cum as putea avea curajul de a vorbi mai mult cu ea? 2. Cum pot ajunge sa am o relație cu ea? Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| MrCaNaByS a răspuns:

Salut,gandeste-te ca daca nu ai curajul sa ii spui ce simti pentru ea va veni un "altul" si ti-o va fura. Nu trebuie sa vorbesti exagerat de mult cu ea, arata-i prin fapte ce simti pentru ea si daca si ea va simti acelasi lucru sau se va simti atrasa de tine nu vad de ce nu ar iesi o relatie. Bafta!

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai trebuie sa incerci sa-ti iei inima in dinti, sa prinzi mult curaj si sa-i spui tot ceea ce simti pentru ea odata ce o sa o faci o sa fii eliberat poate ca nu o sa simta la fel pentru tine acelasi lucru sau poate ca da singura solutie este sa-i spui tot ceea ce simti pentru ea altfel vei avea regrete mai tarziu, nu te gandi ce s-ar putea intampla daca m-ar refuza? asta doar ar pune presiune pe tine in acel moment doar gandeste-te la ce trebuie sa faci si atat.
Daca iti doresti asta cu adevarat si chiar vrei sa ai o relatie cu ea care sa mearga, fa-o pur si simplu fa-o spune-i totul direct.
Mult succes.
Toate cele bune.

| Amarian2016 explică:

Cum ii arat prin fapte ce simt?