| BesideYou_8929 a întrebat:

De cateva zile plac un baiat are in jur de 22-23de ani(nu stiu prea multe despre el) l-am vazut de cateva ori(nu sta in Bucuresti, vine la niste rude aici) am observat ca de cate ori a venit se tot uita dupa mine si am inceput sa-l plac(am 17 ani) si cand se uita la mine ma mai uitam si eu la el si ramaneam amn2 blocati laughing dar nu a stat decat 2 zilesad si nu stiu daca chiar il interesez:-

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pastreaza amintirea asta in sufletul tau, dar pentru ca inca nu e nimic palpabil, fa-ti favoarea si priveste si in jur.Nu e singurul si baieti interesanti sunt peste tot, nu te condamna singura la neliniste si singuratate.Ai idee cati baieti te privesc si tu habar nu ai?

| gigiro a răspuns:

Pai,cum vrei sa stii? De la noi nu vei afla, ca nu am vorbit inca cu el. Dar tu?

| BesideYou_8929 explică:

Skz dar nu stiu de ce nu s-a trimis tot...nu asta era intrebarea...

| BesideYou_8929 explică:

Continuarelaughing nu stiu daca chiar il interesez...i-am gasit hi5 si nu stiu cum sa-i dau cerere ca sa nu bata la ochi(eu am adaugat la prieteni o fhata care sta in buc,care ia lasat el mai demult un comm, si mi-a dat si accept, am mai adaugat o verisoara de-a lui.in fine...am facut toate astea ca sa creada ca i l-am gasit intamplator hi5) si daca este interesat sa-mi lase commuri si dupa sa-mi ceara id sau ceva de genu dar intrebarea este cand sa-i dau cererea? acum sau sa mai astept? sau daca aveti alta idee?