anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile, prietenului meu i s-a crapat pielea din partea din varful penisului si are usturimi foarte mari, mai ales in timpul contactului sexual.stiti care ar putea fi cauza sau vreun unguent, ceva? ca nu vrea sa mearga la doctor...

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Poate sa aiba vreun its luat dintr-un contact sexual neprotejat. Barbatii in general sunt tare speriati de ideea de medic, insa incearca sa il convingi sa mergeti impreuna. Evitati contactele sexuale pana atunci.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare ca are o candidoza, ceea ce inseamna ca ai si tu. Mergi tu la ginecolog si, daca se confirma supozitia mea, intreaba medicul cum sa-ti tratezi partenerul. Nu-l da cu nici o alifie pana atunci fiindca unele alifii (gen advantan, flocinolon) contin corticoizii care ii vor agrava foarte mult boala. Si folositi prezervativ la fiecare contact sexual.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai fata, nu ne-ai mai scris tu si acum o saptamana, si toata lumea v-a trimis la Doctor?! Dac chiar nu esti tu aceea (...), scuze, dar acelasi raspuns: Urgent la dermato! Fara pardon! Ce e aia ca nu vrea? Ia 2-3 prieteni de nadejde, si umflati-l pe sus, daca trebuie! Sau ceri ajutor la112! Sanatate!

mlm
| mlm a răspuns:

Trebuie sa-l convingi sa mearga de urgenta la doctor, astfel ai va recomanda ceva unguent sau antibiotic, asta functie de ce are.Stiu ca exista unguente cum ar fi ADVANTAN (aplicat de 2-3 ori pe zi stiam ca ajuta), dar asta cum am mai zis depinde de ceea ce are.

| DouaPuncteD a răspuns:

Da este o intrebare buna...ar trebui sa-l convingi sa mearga la doctor doar de-asta exista ...asta e raspunsul meuhappy

| marinelastanescum a răspuns:

Da are o ciuperca usoara nu este ceva grav dar daca nu va merge la doctor, intr-adevar se va vindeca rana dar va ramane cu acea ciuperca. aaaaaaa si ai si u cu siguranta deci ar trebui sa mergeti de manuta la dermatologggggg. fara gluma.desi sa stii ca aici nu este vina doar a lui aceasta ciuperca ar fi putut sa o ia el dar si tu si se ia doar prin contact sexual.bafta la derma dar urgent. aaaaaa am uitat:fara sex deloc deoarece chiar daca se va vindeca ceea ce sunt sigura sa stii ca la urmatorul contact sexual va avea rana din nou.deci prima la doctor si apoi sex.ar fi mai bine sa tineti unul de altul si lasati curiozotatea de a mai incerca si cu altcineva sau de a insela.sincer nu o lua ca pe o jignire.lui ii va da un ungunt cu care se vada in fiecare dimineata fara sex categoric iar tie un fel de pudra. vaginala cu care vei face spalaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa mergi neaparat la medic! este o boala, poate fi o ciuperca! dar orice ar fi cu siguranta vei avea si tu simptome in curand. daca nu il poti convinge pe el sa mergeti impreuna la medic, mergi singura.iti va face analize si iti va da tratament. ii spui si medicului ca ai partener si cred ca iti va da ceva si pentru el.si eu am avut si asa am facut. e foarte important ca pe perioada tratamentului sa nu aveti contact sexual neprotejat.curaj!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru Psihosex:imi cer scuze ca a deranjat intrebarea mea, dar credeam ca de asta exista TPU, pentru sfaturi...si le multumesc din suflet celor care au facut-o.Nu am mai pus aceasta intrebare si cu toate ca ma tot uit pe aici de cateva zile, nu am mai gasit-o...
Si o sa merg la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu asa ceva. Numai ca eu am facut sex protejat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu un sfat la asemenea " crapaturi pe pielea penisului". Am 25 de ani si acum cateva luni mi-au aparut niste crapaturi pe pielea penisului. O perioada de timp mi-au trecut, dar de cateva zile mi-au aparut din nou. Cand incerc sa decalotez penisul ma ustura ingrozitor si dupa ce fac dus la fel. De facut sex cu a mea partenera nu se mai pune problema. Am incercat sa mai facem si nu s-a mai putut, deja chiar am stopat sa mai facem. Precizez ca nu sunt in Romania sa pot procura astfel de pastile sau unguente. Vreau si eu un raspuns daca ma poate ajuta un medic dermatolog. Pot pune la dispozitie si poza cum arata poate este de ajutor. Astept raspuns cat se poate de repede. Pot primi raspuns si pe adresa de e-mail: anysia_sweety@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

An legatura cu intrebarea de mai sus si eu am patit la fel si nu stiu de la ce daca as putea avea si eu un sfat mai amanuntit

| nadia a răspuns:

Da este o problema grava! luati masuri imediat! cunosc o persoana care a avut aceiasi problema ca si prietenul tau! cand a mers la doctor i-a spus ca persoana care cu care a avut contact sexual avea o infectie urinara grava! i-a spus sa evite contactul sexual pana cand pielea se regenereaza! a fost la farmacie si a cerut o sticluta de detergent lichid universal cu ph pentru spalari externe(adica in partea intima unde are problema)cu acel detergent i s-a regenerat pielea! incearca si tu!