| LionelJosh a întrebat:

De cateva zile simt ca innebunesc! O iubesc din ce in ce mai mult pe fata asta cu care n-am nicio sansa sa fiu si orice incercarea de a o uita a esuat lamentabil. Ba chiar a avut efectul contrar. De cateva saptamani de cand o cunosc am slabit vreo 5 kgsad Acum ma gandesc la ultima solutie posibila: sa-i spun ce simt chiar daca stiu ca dupa ce va afla n-o voi mai vedea niciodata...dar cred ca doar asa pot sa scap de sentimentul asta, sa ma eliberez. Nu sunt un tip timid si nici nu mi-e frica sa-i spun tot, sunt doar constient ca nu imi va da oricum nicio sansa. Atat. Voi ce parere aveti? Nu-mi poate fi mai rau decat acum, nu?sad

11 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Nu ai nimic de pierdut! pe ea nu o ai oricum, deci nu ai cum s-o pierzi din contra poate vei avea de castigat!
Risca, lupta pentru ceea ce iti doresti!

| mona a răspuns:

Spune-i ce simti, macar sti o treaba.

| AndreiBox a răspuns:

Eu nu gandesc asa, o fata trebuie cucerita, nu intrebata laughing. Invit o la un suc, doar voi doi. Daca accepta, ai sanse.

| zurick a răspuns:

Incearc-o mai intai sa o cuceresti invit-o si tu undeva, incearca mai intai sa deveniti amici. Apoi intreab-o sincer, daca nu va dori sa fii cu ea nu trebuie sa te simti prost, doar n-ai vrea sa stai cu o fata care nu te place.

| Schatzyyyyy a răspuns:

Mergi si vorbeste cu ea, spune-i ce sentimente ai fata de ea! Invit-o la un suc, si vorbiti! Poate dupa te va accepta, dupa va stii ceea ce simti pentru ea! Nu se stie niciodata!

| HoneyPot a răspuns:

Am patit si eu la fel acum cativa ani. Mi-a placut mult de o fata. Eram in limba dupa ea. Ba chiar am reusit sa o cuceresc si sa fim impreuna. Din pacate n-a durat mult. Dupa ce am ajuns sa o cunosc mi-am dat seama ca nu e deloc ceea ce credeam. Dezamagirea a fost mai crunta decat dorinta de a fi cu ea.
Da, merita sa incerci. Poate o fi chiar viitoarea ta nevasta. Dar, sincer, limiteaza-ti asteptarile, nu te gandi la viitor. Ia-o etapizat si nu visa aiurea. Se poate si mai rau happy

| mariumarius a răspuns:

Incearca sa o scoti la un suc ceai ceva.

| 456deea a răspuns:

Poate nu e de nasul tau... sau daca e asteapto in fata locuintei cu o floare la spate si invit-o la o plimbare la un suc

| edyBit a răspuns:

Mă ascultama atent niciodată sa nu zici că nai şanse cu o fata trebuie doar sa o impresionezi încearcă un stil mai dur fa sala fi glumeţ şi niciodată sa nu fii prea drăguţ cu o fata happy încearcă sa te imprietenesti întâi cu o prietenă dea ei şi apoi ajungi la ea. Baftă

| MituBossVs01 a răspuns:

Si mie mie mi-a fost teama la inceput dar i-am spus si dupa ma sarutat.As zice sa incerci si tu poate ese la fel ca minebig grinSucesbig grin