| intrebcenustiu a întrebat:

De cateva zile vorbesc cu o fata pe net si am stabilit sa ne vedem maine si sa mergem la mine dar ea are conceptii din alea ca nu vrea sa o facem din prima. A zis ca poate doar o la8a dar sex nu. Ea e de la tara, nu stie prea multe, as putea sa o conving sa facem sex dar problema e ca nu sunt foarte experimentat. Imi puteti da sfaturi cum ar trebui sa procedez, cum sa ma comport? Multumesc

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa ai cutia cu prezervative langa tine, daca cumva accepta, macar nu o lasi gravida ca te omoara tacsu' cu toporul happy
Totusi, pentru prima oara, nu te arata a fii un mojic, care doreste doar sa i-o traga, invita fata in oras, la o prajitura sau plimbati-va, apoi usor-usor o vezi daca vrea sa faceti sex sau mai amani momentul, pana este pregatita.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este bine ce vrei sa faci cu fata de pe net. Nu se face sex la prima intalnire. Asteapta sa va cunoasteti mai bine, si apoi daca ea este de acord sa faca sex daca are peste 18 ani.

| LoveSleep a răspuns:

Daca e laba, e si sex, stai linistit.

| Sofer a răspuns:

Nu o invita la tine. Ieșiți undeva la oraș, la un suc și va plimbați. Faceți niște poze, va îmbrățișați și pupați. Nu aduce vorba de sex de la prima întâlnire! La sex ajungi treptat când se obișnuiește cu tine, cu atingerile tale pe corpul ei și săruturile tale tandre sa o faci sa se simtă în siguranță cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai proastă idee sex la prima întâlnire. Ești în călduri. Vrei doar o păpușă de sex de o noapte sau o relație serioasă?

| Saiko10 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai auzit de one night stand? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Saiko10):

Am si mentionat in raspunsul meu. Am intrebat daca vrea one night stand sau relatie serioasa. Din intrebarea lui nu a reiesit ca vrea one night stand.

| Annaaaaaa5115 a răspuns:

Nu o forta din prima