Sa ai cutia cu prezervative langa tine, daca cumva accepta, macar nu o lasi gravida ca te omoara tacsu' cu toporul
Totusi, pentru prima oara, nu te arata a fii un mojic, care doreste doar sa i-o traga, invita fata in oras, la o prajitura sau plimbati-va, apoi usor-usor o vezi daca vrea sa faceti sex sau mai amani momentul, pana este pregatita.
Nu este bine ce vrei sa faci cu fata de pe net. Nu se face sex la prima intalnire. Asteapta sa va cunoasteti mai bine, si apoi daca ea este de acord sa faca sex daca are peste 18 ani.
Nu o invita la tine. Ieșiți undeva la oraș, la un suc și va plimbați. Faceți niște poze, va îmbrățișați și pupați. Nu aduce vorba de sex de la prima întâlnire! La sex ajungi treptat când se obișnuiește cu tine, cu atingerile tale pe corpul ei și săruturile tale tandre sa o faci sa se simtă în siguranță cu tine.
Cea mai proastă idee sex la prima întâlnire. Ești în călduri. Vrei doar o păpușă de sex de o noapte sau o relație serioasă?
Ai auzit de one night stand?
Am si mentionat in raspunsul meu. Am intrebat daca vrea one night stand sau relatie serioasa. Din intrebarea lui nu a reiesit ca vrea one night stand.